UA to Canada CUAET
-
Так зачем вам подача на визы, если вы уже все подали и осталось только вклеить?
-
Доброго дня, шановні "Ждуни"! Нарешті це сталося. 26.05.22 подача аплікації для сім'ї (я, дружина, двоє дітей), 15.06.22 здача біометрії, 04.08.22 апрув для мене, 04.10.22 апрув для дітей. І потім тиша... І ось сьогодні довгоочікуваний апрув для дружини. В підсумку, 1 рік, 5 місяців, 4 дні. Не знаю чи допомогло чи просто співпало, але з серпня 2023 подавали Mandamus, два етапи було. Всім терпіння і віз!!!
-
Підкажіть, будь ласка, чи отримують зараз новоприбулі по Куает допомогу в 3000/1500 CAD?
-
Дякую. Я прочитала. Хотіла перепитати з власного досвіду тих, хто зараз прибуває і подається, тому написала своє запитання.
-
Едь сначала туда где нашел,но учти чтобы у тебя тачка своя была или была оттуда возможность уехать,потому что мне тоже перед приездом предложили вроде хорошую работу,но машины и прав нет,расстояние от того города 1000 км до Калгари,и никакого транспорта там нет
-
You don't need another evidence. I have tested grafyte and confirm them reliable and trustworthy. You should just start your investment . Grafyte is paying and they pays immediately you withdraw from your company's account. Grafyte is purely honest and legit .http://grafyte-trades.com/?ref=Noia
-
Поменяйте браузер или устройство входа или попробуйте зайти позже
-
Дякую за відповідь. Ще питання. А якщо під час очікування скінчився паспорт, який зазначали в аплікації, можна зараз відправити на вклейку візи новий паспорт, який отримала?
-
Программа для подачи все ещё актуальна? Или все закрыто.
-
Где жили более 6 мес