UA to Canada CUAET
-
Через скільки приблизно відповідають після подачі документів Procedural fairness Дякую.)
-
пермит менять не обязательно, если только вам не нужно его продлить. визы новые можете поставить в их паспорта при необходимости - инструкции в закрепленном сообщении
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка. Коли летіли сюди, то діти були вписані в мій паспорт, зробили їм їхні паспорти, тепер же виходить треба поміняти їм перміт? Це потрібно онлайн робити чи кудись звертатися? Якщо онлайн то поділіться посиланням
-
Все добре,пропустили на рейс,зараз в Монреалі,там довго допитували і звязувались з польським роботодавцем і все ок. Дякую всім!!!
-
нет конечно, они же легально в Канаде находятся
-
Перміти в них на срок 3 роки, а якщо ми подаємо на піар то не буде проблем з цими пермітами, так?
-
Дякую
-
Вітаю. Підкажіть чи є в Едмонтоні волонтери чи приймаючі організації? Чи є програма безкоштовного проживання на 14 дні ?
-
вопрос скорее справку какой страны вам брать. действительна конечно будет, любая, вам же ее не Крым выдает. какую запросит офицер, ту и брать
-
возможность получить справку есть в любой стране - заранее ее брать не обязательно. но если вы ее получите до выезда, то она будет действительна всего 6 месяцев
-
Привіт, я хотів би запитати по вклейці візи. Нещодавно я отримав дозвіл на канадську візи за програмою Cueat, зазначивши, що я пройшов процедури зняття відбитків пальців і зробив фотографії у Варшаві, (Польща,) але зараз я проживаю в Бельгії. Питання в тому, я хочу надіслати свій паспорт до Берлін ( Німеччина) можливо хтось ближчим часом вклеював візу будь ласка, надайте мені детальну інформацію, яка буде для мене корисною. Дякую.
-
не знаю, какая информация будет вам полезна, так как вы не объяснили, в чем именно ваш вопрос. если вас интересует, как отправить, то все инструкции есть на сайте немецкого VFS
-
конечно можете - Бельгия так же в еврозоне, как и Германия, платежи никакой сложности не составляют
-
Мені не зрозуміло чи я можу оплатити всі ці послуги у Бельгії
-
І тоді кур'єром відправити до Німеччини