UA to Canada CUAET
-
Доброго всім. Вже питав декілька разів навколо цієї теми,але все одно бажаю як то кажуть розставити крапки над Ї Після подання прохання вже в Канаді,скільки може взяти часу на оформлення віз wp та visitors record для родини українця з візою CUAET+дозвіл на wp? Як це відслідковувати,бо вони ж поки що не мають приватних сторінок на сайті Уряду(але як я розумію,така сторінка оформлюється під час подачі прохання)? Які плюси,мінуси та підводні каміння у випадку якщо чекати тих статусів всередині чи поза межами Канади? Скіки це очікування може зайняти часу? Дякую.
-
при подаче онлайн после приезда: t.me/UAtoCanada/259054 с визой CUAET+разрешением на WP получение пермита занимает час в аэропорту
-
нет, никак нельзя
-
135 днів якщо онлайн. А там є ще опція Paper за 17 днів,якось до неї можливо долучитися?
-
никаких плюсов и минусов, ждать вне Канады можно, но пермит отправляют только на канадский адрес, вне страны вы его не получите
-
Зрозуміло,тож мій статус надає родині лише можливість подати прохання на загальних умовах. Чи можна чекати поза межами Канади? Які + та - в плані самого рішення чи таймінгу? Дякую.
-
из США выгоднее всего
-
Доброго вечора . Підкажіть будь ласка, звідки вигідніше всього летіти до Канади?
-
Надати адресу друзів не забороняється? Перміт в випадку родини це теж віза що потребує вклейки ,чи окремий документ? Що їм можна робити до того як статус буде схвалений? Діти,як я зрозумів можуть відвідувати школу навіть з еТА,а дружина скажімо покращувати англійську тощо.
-
Адрес любой. Пермит - это лист А4, который вы получите по почте. если у _вас_ WP - дети могут посещать школу, медицинская страховка у жены может быть, может не быть - зависит от провинции. ходить на языковые или любые другие курсы она может, если они не длиннее 6 месяцев
-
Супер 👏
-
Костянтин,дякую вам велике!!! З цим розібралися.
-
Oh my God I never believed that it works, I Invested $500 as my start up capital and to my greatest surprise I earned $5,500 under 48hours of trade with the guidance of Mr Jackson1 I highly recommend everyone here to join his platform and start making money online ⤵⤵⤵⤵⤵ @Invest_with_manager_Jackson1 t.me/+ayODOsjjJe42ZDA0 t.me/+ayODOsjjJe42ZDA0
-
закреп откройте плиз
-
🚩🚩🚩Извиняюсь. До какого числа выплаты приезжим по Cuaet ?
-
У меня не видно закрепов 🤷♂️