UA to Canada CUAET
-
навіщо кудись дзвонити? якщо у вп є вимога проходити медогляд, його потрібно проходити. вп видає на кордоні не ircc, а cbsa
-
То есть я уже сразу буду понимать надо ли мне или дочке проходить медосмотр, правильно же?
-
звісно
-
В WP немає вимоги медогляду ні для кого, в WP є обмеження по працевлаштуванню, якщо ви не пройшли медогляд. Медогляд був обовʼязковий до вʼїзду в Канаду для емігрантів, по візі CUAET, дозволили вʼїжджати в Канаду без медогляду і проходити його вже в Канаді.
-
в вп написано чорним по білому «must report for a medical diagnostic test» в conditions.
-
я відповідала на повідомлення, в якому написано, що ні для кого такої вимоги немає.
-
А по какой причине отказ? Может есть возможность отменить его
-
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803
-
Зависит не то что от провинции, а от конкретного города/округа и даже конкретной школы. Лучше считать, что нужна