UA to Canada CUAET
-
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803
-
Зависит не то что от провинции, а от конкретного города/округа и даже конкретной школы. Лучше считать, что нужна
-
Попытаться можете, но вам его с очень высокой вероятностью не дадут. Продление статуса только онлайн, к тому же пермиты продляют только тем, кому по какой-то причине их в первый раз выдали не на полные три года
-
Да, правильно. Про три года - такова практика на данный момент. Я слышал, что бывают исключения, но редкие
-
На счет попытаться я где то так и думал. А про онлайн продление я не увидел что дают тем, кому не выдали на 3 года. Я так понимаю онлайн может податься любой, кто имеет cuaet. Но нужно быть в Канаде и сделать это можно до 31 марта 2024? Я правильно понимаю? Из той информации, что есть на данный момент. Спасибо за ответ
-
Я крайне в этом сомневаюсь. Кто за три года не успел на ПР наработать - тому никакое продление не поможет, а кто успел, но не успел получить - для тех и так есть bridging work permit. Цели раздать всем ПР очевидно нет
-
Доброго дня! Знаю що це вже 100 раз обговорювалось, але цікавлять реальні кейси. Якщо в дитини паспорт з візою закінчується 23.01 а летимо 11.01 (+на руках новий паспорт буде, чистий) нас посадять на літак? Виліт з Варшави, LOT І work(study)permint можна отримувати на новий паспорт?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, для 3 річної дитини сплачується 185 канадських доларів консульський збір + біометрія на подачу туристичної візи. Чи здає дитина біометрія 3 річна?
-
Привіт, я хотів би запитати по вклейці візи. Нещодавно я отримав дозвіл на канадську візи за програмою Cueat, зазначивши, що я пройшов процедури зняття відбитків пальців і зробив фотографії у Варшаві, (Польща,) але зараз я проживаю в Бельгії. Питання в тому, я хочу надіслати свій паспорт до Берлін ( Німеччина) можливо хтось ближчим часом вклеював візу будь ласка, надайте мені детальну інформацію, яка буде для мене корисною. Дякую.