UA to Canada CUAET
-
Да, правильно. Про три года - такова практика на данный момент. Я слышал, что бывают исключения, но редкие
-
На счет попытаться я где то так и думал. А про онлайн продление я не увидел что дают тем, кому не выдали на 3 года. Я так понимаю онлайн может податься любой, кто имеет cuaet. Но нужно быть в Канаде и сделать это можно до 31 марта 2024? Я правильно понимаю? Из той информации, что есть на данный момент. Спасибо за ответ
-
Я крайне в этом сомневаюсь. Кто за три года не успел на ПР наработать - тому никакое продление не поможет, а кто успел, но не успел получить - для тех и так есть bridging work permit. Цели раздать всем ПР очевидно нет
-
Доброго дня! Знаю що це вже 100 раз обговорювалось, але цікавлять реальні кейси. Якщо в дитини паспорт з візою закінчується 23.01 а летимо 11.01 (+на руках новий паспорт буде, чистий) нас посадять на літак? Виліт з Варшави, LOT І work(study)permint можна отримувати на новий паспорт?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, для 3 річної дитини сплачується 185 канадських доларів консульський збір + біометрія на подачу туристичної візи. Чи здає дитина біометрія 3 річна?
-
Привіт, я хотів би запитати по вклейці візи. Нещодавно я отримав дозвіл на канадську візи за програмою Cueat, зазначивши, що я пройшов процедури зняття відбитків пальців і зробив фотографії у Варшаві, (Польща,) але зараз я проживаю в Бельгії. Питання в тому, я хочу надіслати свій паспорт до Берлін ( Німеччина) можливо хтось ближчим часом вклеював візу будь ласка, надайте мені детальну інформацію, яка буде для мене корисною. Дякую.
-
Я прочитала, але Фірма яка допомагає нам зробити візи каже що сплачується за 3 річна дитина.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, яка процедура вклейки візи за програмою cuaet для українців? Я здавав відбитки у Варшаві, а зараз проживаю у Бельгії. Візу хочу вклеїти у Берліні.
-
Не дублируйте сообщения пожалуйста, я вам в прошлый раз уже ответил - t.me/UAtoCanada/264954