UA to Canada CUAET
-
Всім привіт) хто знає, чи є автобуси від кпп Корчова до Львова? І де їх можна знайти ? Потрібно доїхати саме з пункту пропуску
-
Всім привіт, думаю були люди які відправляли паспорт в США на вклейку візи. Чи є хто може поділитися реальним досвідом скільки чекали паспорт назад? (І який центр то був - в Нью-Йорку чи в Лос Анжелісі?)
-
Всім доброго вечора. Така ситуація не проста.. Хто може допомогти адекватною порадою???❗️⁉️ Влітку 2022 я з дітьми були в Канаді, у нас трьох були електронні візи, і у діток терміни дії паспортів закінчувались в квітні 2023. Нам трьом дали work permit, ( мені на 3 роки до 2025, а дітям лише до строку дії закордонного паспорту). Так склалися обставини, що ми повернулися в Європу, бо чекали чоловіка. У квітні ми подовжили паспорти дітям і хочемо весною летіти вже з чоловіком вчотирьох. Що нам треба робити? Заново подавати на візи для дітей??? Чи писати офіцеру? Чи шукати адвоката міграційного? Зовсім не розуміємо куди звернутись…. До 31.03.24 треба встигнути заїхати в Канаду. Підкажіть хтось.
-
То что вы продлили паспорта не значит что ваши визы стали снова действующими. Нужно было подавать на новые визы, пока программа не закончилась. Теперь подача на общих основаниях. Адвокат вам тут ничем не поможет. Так как у вас есть действующий wp вам не обязательно въезжать до 31.03.2024, только вашему мужу если у него нет wp.
-
Помощники платили!
-
всім привіт! я приїхав з візою куает з моєю сімʼєю в канаду та маю водійське посвідчення Марокко. Я в процесі обміну посвідчення на канадське, порадьте яке тест драйв місце краще або легше? що потрібно сказати щоб одразу перейти до фулл джи тесту без проходження джи ту тест? дякую
-
Вы хоть провинцию укажите, не говоря уже про город
-
Нужно смотреть не в кабинет, а на то, что написано в ворк пермите