UA to Canada CUAET
-
Дякую дуже за відповідь
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, в яких банках Торонто можливо відкрити дебітний та кредитний рахунок внов прибулим українцям по програмі CUAET, які ще не мають постійної праці ? Буду дуже вдячним за відповідь 🙏
-
🃏🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🃏 🔠🔠🔠🔠 🃏 ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ @magAlla13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ➡️Узнай свое будущее ➡️Коррекция настоящего ➡️Рекомендации по здоровью ➡️Снятие порчи ➡️Помогу открыть денежный поток ➡️Сниму все виды негативов ➡️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 1️⃣0️⃣0️⃣ 🔤 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️➡️➡️ @magAlla13
-
В любом, работа не нужна для открытия счета, только паспорт и WP, ну и желательно SIN предварительно получить.
-
Зрозумів, щиро дякую
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чому вклейка візи в Україні платна? Роблю для близької людини візу і їй прислали з Львівського центру квитанцію за оплату хоча я коли вклейку закордон нічого не платив? (хочуть 1800грн і 156 злотих). Ще скажіть будь ласка скільки коштує вклейка кур'єром у Варшаві? Дякую
-
Платно вже вклеюють
-
В Україні візу взагалі не вклеюють, ні платно ні безплатно Тут інформація щодо відправки паспорту в Варшаву на візу: visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
-
это не за вклейку а за услуги передачи паспорта на вклейку, все официально через VFS
-
Ми недавно передавали паспорт чоловіка, теж платили за вклейку 900 грн. За один паспорт. Мені вклеювали безкоштовно у квітні цього року.
-
Тому що з 30.09 ввели сервісний збір за вклейку, якщо подаєте не там де здавали відбитки Всі хто здавав відбитки Львів/Киів Якщо через vfs України вклейка то відправляють новою поштою у Варшаву тому 1800 грн і 156 злотих
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався, прийшов лист після того як запросили підтвердити шлюб: You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. We verified the information you provided for your family; however, we require further information in order to access the files. Що саме треба зробити?🤦♀️не можу зрозуміти. Дякую
-
30 дней
-
Вы неверно заполнили кризис-форму при отправке дополнительных документов и они не знают, что с ними делать. Нужно сделать все заново, перепроверив все, что вы заполняете, и не пытаться отправлять документы от имени одного человека в заявку другого