UA to Canada CUAET
-
это не за вклейку а за услуги передачи паспорта на вклейку, все официально через VFS
-
Ми недавно передавали паспорт чоловіка, теж платили за вклейку 900 грн. За один паспорт. Мені вклеювали безкоштовно у квітні цього року.
-
Тому що з 30.09 ввели сервісний збір за вклейку, якщо подаєте не там де здавали відбитки Всі хто здавав відбитки Львів/Киів Якщо через vfs України вклейка то відправляють новою поштою у Варшаву тому 1800 грн і 156 злотих
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався, прийшов лист після того як запросили підтвердити шлюб: You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. We verified the information you provided for your family; however, we require further information in order to access the files. Що саме треба зробити?🤦♀️не можу зрозуміти. Дякую
-
30 дней
-
Вы неверно заполнили кризис-форму при отправке дополнительных документов и они не знают, что с ними делать. Нужно сделать все заново, перепроверив все, что вы заполняете, и не пытаться отправлять документы от имени одного человека в заявку другого
-
Привіт! Я відправляла через Спіді. Треба сплатити кошти за відправку паспортів і додати квитанцію , паспорт в інші документи.
-
edmonton.mfa.gov.ua/
-
Я же об этом только что написал
-
По буквам в визе ваши шансы оценить невозможно. Если при подаче указывали, что хотите работать - все дадут. Не указывали - не дадут. Куда вы полетите - имеет небольшое значение
-
подскажите, пожалуйста, по докам для подтверждения брака, обычного перевода на англ/франц достаточно, или нужен с подтверждением перевод типа апостиля?
-
По айбану треба переказати 88.5 лей для того щоб візовий центр відправив паспорт назад в Софію І важливо в consent form вказати правильну зворотню адресу. Все пройшло швидко і добре. Проблем не було. Якщо є питання, пишіть :)
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803