UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/264613
-
закріплене повідомлення
-
никакого - адрес подтверждать не надо
-
Всім доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратись. Прилітаю наступного тижня в Канаду, на перший час забронювала житло на ейрбінб. Який саме документ (підтвердження адреси) потрібен для оформлення SIN та відкриття рахунку? Бо мені адреса квартири лише в емейлі надійшла, у всіх квитанціях/виписках з сайту немає точної адреси. Потрібно у власника ще додатково запитати окремий документ?
-
Тобто для отримання sin треба тільки паспорт та work permit?
-
Service Canada, в порядку живої черги. Я питала раніше, сказали, що черги більші в понеділок та п'ятницю)
-
Думаю, не обов'язково..але навряд ці люди приїжджають на 1-2 дні, чому б одразу не отримати якомога більше документів, аби потім приїхати з усім готовим?) І sin може знадобитися в банку для відкриття рахунку
-
Social insurance number нужен для оплаты налогов Если вы работаете удаленно, но платите налоги в Канаду, соответсвенно он нужен Если налогов нет, то и сина нет
-
Когда я прилетела, я показывала бронь на эир би н би, они приняли Любое подтверждение вашего проживания подойдет А вообще они просто просят написать адрес и почтовый код на листочке, никто не требует именно документ Требуют в реджестри если получаете права/хелс карту, но для них стейтмент из банка с адресом подойдет
-
Дуже дякую всім за інформацію 🙏
-
Всім привіт! Отримала дитині новий паспорт, намагаюсь заповнити форму на подовження visitor records, але у формі є питання стосовно роботи(( не розумію, що писати (поле обовʼязкове). Та хто вже зробив, форму саме на вклейку візи до нового паспорту теж треба окремо заповнювати? Буду дуже вдячна за будь-які підказки!!!