UA to Canada CUAET
-
цього достатньо, з вашої сторони.
-
Підкажіть, якщо приїхали до Монреалю, вже зробили син, картку в банку, подалися на допомогу державну (ще не отримали), та тільки відправили заявку на мед карту, але хочемо змінити провінцію, ми можемо просто виїхати не чекаючи мед страхування і оформити в іншій провінції,чи вже ми прив'язані до Квебеку?
-
Добрий вечір, співвітчизники! В мене таке запитання стосовно моєї не зовсім стандартної ситуації : моя канадська віза CUAET ( worker 1) була відкрита в грудні 2022 року. Оскільки мій паспорт , де поставили візу, закінчується в грудні 2025, то візу теж дали майже на три роки до кінця дії паспорту, тобто до грудня 2025 року. Влітку я зробив собі другий паспорт, тобто зараз в мене два діючих паспорта. В Канаді буду вже через тиждень, в’їду за першим паспортом, де віза ще дійсна на два роки. Чи можуть мені дати work permit не на два роки ( до грудня 2025, як написано на візі), а на три , якщо я візовим офіцерам поясню, що в мене є новий паспорт, який буде дійсним ще багато часу ? Чи я можу лише розраховувати на «куций» work permit до грудня 2025? Буду дуже вдячним за відповідь
-
Ясно, дякую
-
якщо ви не попереджували, що не встигаєте здати — без варіантів.
-
Доброї ночі ! Є питання . Хто ближчим часом відправляв паспорт з Вірменії на Польщу через візовий центр , на вклейку візи , . Скільки часу зайняло ? Дякую
-
Привіт, я маю дійсне водійське посвідчення з 2007 по 2032 рік, і це приватне водійське посвідчення. Другий — це ліцензія на водіння громадського таксі, дійсна з 2019 року по 4 листопада 2024 року, французькою та англійською мовами. Чи можу я водити 3 місяці в Канаді чи мені потрібні міжнародні водійські права?
-
А наверху пермита даты правильные стоят? Там, где срок действия