UA to Canada CUAET
-
Можно, только как бы с билетами не было засады, веррятно до апреля много народу будет ехать
-
нужно залететь до 31 марта 2024 в канаду ,чтобы получить бенефиты … уточняю просто
-
Добрий ранок. Може хтось підказати, є в Канаді вузи де можна вчитися безкоштовно на дізайнера?
-
я уверен , что нет таких … в канаде платное высшее образование
-
Бесплатных вузов в Канаде нет. Есть такие, в которых можно получить стипендию, но получите вы ее или нет - зависит от вас, а не от вуза
-
З WP я зможу після березня привести дружину з дітьми ,і я так розумію що вони зможуть знаходитись на території Канади до його закінчення ?
-
Главное с мед экзаменом не провтыкать
-
Разве что в Квебеке, насколько я знаю
-
W400450118 (1).pdf
-
Всім доброго дня, якщо прийшов такий лист , чи можна подати на кризову форму для перегляду, подавали на візу сина 14 рокі , а пройшла відмова, хоча в мене погоджена віза
-
Дякую)
-
сможете конечно , у вас же виза есть и срок ее действия также есть .. но ни вору пермита , ни мед страховки … и тд вы не получите
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, если мне пришло приглашение, на вклейку визы, а ребенку еще нет, нужно ждать когда ему отдельно придет? Или отправлять вместе? И стоит ли ждать, пока ему приглашение придет или не тянуть с отправкой. Кто сталкивался?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, можливо хтось вже знає) Плануємо летіти в Торонто/Онтаріо в лютому на тиждень з Лондона, на канікули з дітьми, візи маємо CUAET , і за одно хотілось би і зробити work permit і інші документи, які потрібно, для того щоб могли заїхати на наступний раз, бо мало що .. життя непередбачуване. Скажіть будьласка, нам вистачить тижня щоб подати на документи, і які саме. Може хтось вже таке проходив, напишіть будь ласка. Знаю що work permit видасться в аеропорту, а решта?) * які документи потрібно для оформлення фінансової допомоги? Дякую
-
Ок, дякую, але потрібно відкрити картку в канадському банку, в любому, все вірно? Можливо маєте посилання де потрібно подаватися онлайн. Буду дуже вдячна!)
-
деньги вы получите в течение недели на свой счет в канадском банке. WP только для этого нужен … и паспорт по-моему тоже . все подается онлайн , все просто
-
Ок, зрозуміло! А в загальному , проблеми відкрити рахунок в банку немає? Для цього не потрібно якихось підтверджень , документів, бо в Лондоні не просто щоб відкрити банківський рахунок...
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html в любом канадском банке можете открыть … имейте в виду , что открытие счета в банке может занять пару дней … нужен appointment
-
t.me/UAtoCanada/74445
-
Человек спросил "с wp", т.е. он влетит раньше один и сделает все необходимое. Его вопрос заключается в статусе жены и детей при влете после 31.03.
16 Jan 2023, 06:08
about 2 hours ago