UA to Canada CUAET
-
Собствнное творчество на основании личного годового опыт и опыта помощи другим. Спасибо за обратную связь
-
НОК ?
-
???
-
Что означает НОК , вы написали .
-
Front desk это общее наименование группы подразделений или процессов в организациях, отвечающих за непосредственную работу с клиентами, заказчиками.. NOC – это канадский классификатор профессий, который используется иммиграционной службой.
-
Подскажите, это правда можно пройти мед комиссию до прибытия? Подскажите пожалуйста каких врачей нужно? И возможно знаете этот документ нужно заверять ? Спасибо 🙏
-
На официальном сайте находите список клиник в вашей стране. Записываетесь в клинику, оплачиваете, проходите медосмотр, получаете подтверждение о его прохождении. Результаты клиника сама отправляет куда нужно. Осмотр врача, анализ крови, анализ мочи, рентген лёгких.
-
Ок. Тоді прошу поради компетентних чекунів CUAET. 1. Отримано original passport request. 2. Прострочено зазначені 30 дні на відправку паспортів. 3. Сплачено 3.1 двосторонньо відправку (паспортів) з київського візового центру в варшавський та назад 3.2 package transfer fee (оновлений прайс 155.50 zl)(не з власного рахунку по відомій причині) 4. Відправлено запит у кризову форму з формулюванням "чи реквест досі валідний? Чи висилати паспорти?" з заатаченою квитанцією про сплату (3.2). ----- Питання таке: чи відправляти паспорти не чекаючи відповіді на кризову форму?
-
🚨ВІДМОВА -> VISITOR VISA🚨 Вітаю. Моя дружина отримала відмову щодо CUAET, я громадянин Ураїни, дружина НІ. Хочу подати Їй заявку на visitor visa, і по прибутті подати їй на work permit. 1. В анкеті Їй необхідно завантажити Purpose of travel. Чи має вона писати, що поїде до Канади, щоб подати заяву на work permit і залишиться там, або що поїде для туризму? 2. Якщо вона отримає візу, та полетить зі мною як з чоловіком, який має CUAET. Чи має вона вказувати у заяві, що я її супроводжуватиму? 3. Proof of funds - Скільки грошей вона повинна мати на банківському рахунку? І чи можу я завантажити виписку з банківського рахунку як чоловік, якщо я фінансуватиму її поїздку? Чи потрібно їй в цьому випадку додавати будь-які документи?