UA to Canada CUAET
-
www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec
-
там же есть телефоны и информация о волонтерах в аэропорту. но вообще 25 числа christmas, а в этот день вообще ничего не работает обычно, даже магазины
-
если под иммиграционным агентом понимать офицеров CBSA - они не занимаются такими вопросами. а волонтеры не являются "иммиграционными агентами"
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, з приводу юридичною професії в Канаді. Чи реально влаштуватися в юридичній сфері, маючи дипломи магістра права в ЄС? Чув, що треба все рівно давати свої дипломи компаніям, які проводять аналіз дипломів. Можливо тут хтось працює в юридичній сфері і міг би розповісти детальніше. Цікавить саме процес працевлаштування, взагалі його можливість та перекваліфікація.
-
Вітаю. Щойно мій чоловік (китаєць) отримав лист про те, що йому відмовлено в візі по CUAET. Перед цим в нього був запит на підтвердження нашого шлюбу. Там все максимально детально описали, фото, переписки, справки і т д. Очікували 45 днів з моменту відправлення відповіді на procedural fairness letter. Які подальші дії? Що нам робити? Як йому отримати візу? Чи можна якось оскаржити рішення? Я знаю що багатьом зараз приходять відмови у візах, але так і не бачила якогось вирішення цієї проблеми. Буду вдячна за допомогу
-
это сейчас довольно частое явление, тем более, если у вас в кабинете статус загруженных документов submitted, а не received. что делать, вам уже сказали. после подачи на пересмотр приходит сообщение, что ваше обращение передано в нужный офис для дальнешего рассмотрения
-
Обрати іншого мужа, не кітайця. 😂 Жарт. Але, можливо через кризову форму, відправити ім те, про що йдеться мова в листі відмови.
-
t.me/UAtoCanada/264654
-
Добрий вечір! Підкажіть, чула що потрібно заповнювати декларацію онлайн, що ти перевозиш у валізі. Хтось має посилання де її заповнювати та які умови там?