UA to Canada CUAET
-
Вітання! Підкажіть будь ласка, а це правда про те, що якщо є канадська віза (наприклад - той самий CUAET), то США - можуть не пустити або не схвалити американську U4U, або ж, знов-таки - наявність канадської візи зменшує шанси на виграш Грін Карти, як варіант?
-
в повідомленні все детально написано, усі відповіді на ваші питання є. будь ласка, читайте уважніше.
-
-
писать/звонить в VFS и записываться вручную
-
𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐥𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐧 𝐛𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐚𝐥𝐦𝐨𝐬𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐢𝐧𝐜𝐞𝐝 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐥𝐨𝐬𝐭 a 𝐥𝐨𝐭,𝐈 𝐦𝐞𝐭 Gloria Nancy 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐭𝐨 𝐪𝐮𝐢𝐭, s𝐡𝐞 𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐦𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫 𝐠𝐮𝐢𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐨𝐧 𝐡𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞, sh𝐞 𝐭𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭 𝐦𝐞 𝐡𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐲𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞 𝐦𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐞. 𝐍𝐨𝐰 𝐚𝐦 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐡is platform. Contact 𝐡er 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 info via link below. t.me/+5j4r1gJs3Q43OTdk
-
Подскажите пожалуйста, сколько обычно времени проходит между предоставлением всех необходимых документов по procedural fairness, и, собственно, каким-нибудь решением?
-
Привіт. Якщо в мене віза CUAET з поміткою «visitor» і я планую прилетіти в Канаду на початку березня, чи маю я змогу отримати виплату і який процес з моменту як мій літак сів в Канаді? Що саме треба зареєструвати в аеропорту, а що треба зробити в перші дні після прильоту щоб віза запрацювала повністю і я отримав виплату. Заздалегідь дякую за відповідь всім 🙏🏻
-
що ви маєте на увазі під «віза запрацювала повністю»? віза це документ для посадки на літак та вʼїзду в Канаду. якщо ви не подавались на ворк перміт разом з візою, вам видадуть візитор рекорд з позначкою куает, на підставі якого ви зможете податись на фін допомогу. ворк перміт в аеропорту ви не отримаєте, якщо на нього не подавались. потрібно буде подаватись онлайн всередині Канади і чекати 3-4 місяці. працювати ви не зможете.
-
Всюди написано, що вʼїхати по куает треба до 31 березня, та активувати візу) то й маю на увазі. Мені потрібно відкрити банківський рахунок, щоб отримати фін допомогу? чи заповнюю онлайн форму і отримую кеш?
-
віза після 31.03 не стає «не активною», просто ви не зможете податись на ворк перміт після цієї дати. ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
Дякую 🙏🏻😁😁
-
ОЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ЗАКРІПЛЕНИМ ПОВІДОМЛЕННЯМ.