UA to Canada CUAET
-
да, до 31 марта надо только прилететь, остальное успеете позже
-
на медогляд дають 90 днів, про це написано. до чого тут 31.03?
-
Дякую) можливо невірно висловилась. Тобто прилітаю, і вже пізніше можу оформляти грошову допомогу
-
-
вам що видали при вʼїзді? візитор рекорд?
-
Питання! Якщо поки очікували на Passport requirements, дитина вже отримала новий паспорт. Чи можу я одразу подати її новий паспорт на вклейку візи і написати лист пояснення в кризову? Чи повинна скачала написати в кризову і тільки після відповіді подавати паспорт на вклейку?
-
тоді нічого не вказуйте, або n/a якщо дасть так написати. у вас uci немає
-
👋Здравствуй👋 💵Готов показать тему которая принесет 200-300$ каждый день. 👍💸Научу совсем БЕСПЛАТНО.💵 🛑Время работы: 2-3 часа в день. 🔶От тебя Нужно Доступ к интернету и свободные 3 часа 🔶Все абсолютно законно! 🛑Хочешь зарабатывать? Я здесь 👉 @alert_larent
-
я думаю есть смысл прочитать ответ, который вы получили - без этого никто угадать не сможет
-
доброго дня що робити якщо, я приїхала про кует і у мене віза була на рік так я паспорт закінчувався, я подалась на продоження вже тут , а вони мені прислала що не можуть подовжити як так , хтось розуміє чому?
-
залишатись можна до тих пір поки ворк перміт дійсний. Навіть якщо віза закінчилась
-
не факт, що дадуть, але якщо хочете, можете спробувати