UA to Canada CUAET
-
не факт, що дадуть, але якщо хочете, можете спробувати
-
вам нужно было продлить статус, то есть ворк пермит, а не визу. а так как он у вас закончился, вы в Канаде находитесь нелегально, и визу вам дать не могут. теперь вам надо подать заявку на restoration of status, восстановить его, после этого получить новый пермит, и только тогда подавать заявку на новую визу
-
t.me/UAtoCanada/190327
-
не надо _указывать_, надо ПРОДЛИТЬ пермит, подав на это заявку, ПОЛУЧИТЬ новый пермит, и на его основе получать новую визу. продление пермита бесплатное. это делается двумя отдельными заявками.
-
так я указивал и ворк пермит и визу и проплатил за визу и пермит.
-
а чи є якесь відео пошагово як продлити його бо я вже старий мені за 60 років я не дуже розбираюсь
-
я по інструкції роблю все одно вибиває лише візу
-
Всем привет, кто знает как можно с Украины переслать деньги сюда, напишет мне в лс. Или может кому нужно обменять деньги, тоже пишите
-
I am looking for a serious and responsible person who is interested in a remote work from Monday to Friday (flexible working time) Good salary please send a Message if interested.
-
Продам машину Hyundai Tucson , 2005 рік , машина дуже в гарному стані , Торонто , +1 (416) 627-5440
-
Не пишите в кризову. Просто на листике пишите короткую объяснительную и приложите к новому паспорту. Ксерокс старого тоже. В объяснительной просто укажите что за время ожидания получили новый паспорт в соответствии с законами украины и просим вклеить визу в него. Если сдавать будете лично, возьмите оба паспорта с собой, они сами отксерят. Вам напечатают новую визу и вклеят в новый паспорт.
-
ви не те відповідаєте, повинно бути open work permit. будьте уважні і відповідайте yes на це питання, яке на скріншоті першому також правильно вкажіть потім дату, коли закінчився ваш статус і відповідь yes на питання про відновлення статусу (restoration of status). по куает це безкоштовно, $200 платити не потрібно. вам потрібно встигнути податись протягом 90 днів з моменту як статус закінчився, тобто з 15 жовтня.
-
Привіт, хтось змінював прізвище уже в Канаді з CUAET? Що буде з варк пермітом та чи треба нова віза в новий паспорт? Прізвище тут мені радили не змінювати коли була в Україні та виходила заміж щоб не втратити візу, але будучи вже тут думаю як це зробити
-
Хочу змінити, але думаю можливо буде легше вже з PR? Коли не буду залежати від ворк перміту чи візи, можливо ви знаєте як краще
-
скільки дитині років?