UA to Canada CUAET
-
ви не те відповідаєте, повинно бути open work permit. будьте уважні і відповідайте yes на це питання, яке на скріншоті першому також правильно вкажіть потім дату, коли закінчився ваш статус і відповідь yes на питання про відновлення статусу (restoration of status). по куает це безкоштовно, $200 платити не потрібно. вам потрібно встигнути податись протягом 90 днів з моменту як статус закінчився, тобто з 15 жовтня.
-
Привіт, хтось змінював прізвище уже в Канаді з CUAET? Що буде з варк пермітом та чи треба нова віза в новий паспорт? Прізвище тут мені радили не змінювати коли була в Україні та виходила заміж щоб не втратити візу, але будучи вже тут думаю як це зробити
-
Хочу змінити, але думаю можливо буде легше вже з PR? Коли не буду залежати від ворк перміту чи візи, можливо ви знаєте як краще
-
скільки дитині років?
-
Сдавала биометрию 1 августа, 30 августа пришел запрос на паспорт. Сама лично отвезла паспорт в VFS Global в Дублине 14 сентября. Ничего не платила вообще и при этом мне приходили оповещения на каком этапе пути сейчас находиться паспорт. На четвертый рабочий день пришло сообщение что паспорт уже в Дублине и можно забирать. Вам нужно связаться с VFS Global и уточнить у них на каком этапе ваш паспорт. Если вы не оставляли почту или телефон для трекинга, и не оплачивали возврат паспорта почтой, то он мог приехать в Дублин, вы его не забрали и он мог вернуться обратно Лондон.
-
port of entry facilitation згідно інструкцій вже немає (якщо не було попередньої подачі на вп разом з візою). тож шанси отримати на кордоні маленькі, але існують. не зовсім розумію про «застрягти», просто не дадуть і все.
-
что такое валидация? для сухопутной границы даже действующая виза не нужна, если есть хотя бы истекшая - именно чтобы между границами не застрять. просто для CUAET там перестали пермиты давать
-
Зʼїздив на кордон з США, зайшов перевірити, чи не закінчився робочий день у імміграційних офіцерів - запитав їх про flagpoling, вони наполегливо рекомендували подавати онлайн, аргументуючи, що якщо не пройти валідацію, можна застрягти між двома кордонами
-
Добрый вечер, ищу работу. Фул тайм, постоянную. Стройка, фабрика, склад, переезды, хелпер. Готов учиться чему новому. Английский слабый, есть водительские права, но нет машины. Калгари
-
как они мне объяснили - въехал я по eta который для авиа, т.е. я выезжаю и назад прошусь как гражданин visa exempt country, но не как visitor, а с запросом open work permit, и если в нем мне откажут на въезде, то варианта поменять запрос с worker на visitor не будет
-
перший раз таке чую. тим, кому не дають ворк перміт, просто впускають як візитор.
-
Чи вірно я розумію,що всім хто подається на wp,sp, visitors record тощо,з середини Канади,треба робити цю процедуру flagpoling? Конкретно в моєму випадку: я маю візу та дозвіл на отримання wp по CUAET,дружина і діти не мають громадянства України,заїзжають разом зі мною по еТА як члени родини CUAET та подаємо їм на зміну статусу з середини Канади і чекаємо на їх дозвіл там. Дякую.
-
на вашому ворк перміті є дата.
-
ви точно розумієте, що таке флегполінг? подача на вп всередині Канади онлайн не є флегполінгом.