UA to Canada CUAET
-
Зʼїздив на кордон з США, зайшов перевірити, чи не закінчився робочий день у імміграційних офіцерів - запитав їх про flagpoling, вони наполегливо рекомендували подавати онлайн, аргументуючи, що якщо не пройти валідацію, можна застрягти між двома кордонами
-
Добрый вечер, ищу работу. Фул тайм, постоянную. Стройка, фабрика, склад, переезды, хелпер. Готов учиться чему новому. Английский слабый, есть водительские права, но нет машины. Калгари
-
как они мне объяснили - въехал я по eta который для авиа, т.е. я выезжаю и назад прошусь как гражданин visa exempt country, но не как visitor, а с запросом open work permit, и если в нем мне откажут на въезде, то варианта поменять запрос с worker на visitor не будет
-
перший раз таке чую. тим, кому не дають ворк перміт, просто впускають як візитор.
-
Чи вірно я розумію,що всім хто подається на wp,sp, visitors record тощо,з середини Канади,треба робити цю процедуру flagpoling? Конкретно в моєму випадку: я маю візу та дозвіл на отримання wp по CUAET,дружина і діти не мають громадянства України,заїзжають разом зі мною по еТА як члени родини CUAET та подаємо їм на зміну статусу з середини Канади і чекаємо на їх дозвіл там. Дякую.
-
на вашому ворк перміті є дата.
-
ви точно розумієте, що таке флегполінг? подача на вп всередині Канади онлайн не є флегполінгом.
-
Майя,я тому і спитав,що не дуже зрозумів кому саме це потрібно.
-
подаватись потрібно онлайн всередині Канади. флегполінг це зовсім інше і ми вище обговорювали ситуацію конкретного учасника чату. дітям дадуть візитор рекорд в аеропорту, незалежно від того куает чи ні. якщо дітям більше 14 років, можна податись додатково всередині Канади на ворк перміт онлайн, до 31.03.24
-
Всім привіт Отримав повідомлення від авіакомпанії що треба заповнити eTA , підкажіть чи дійсно це необхідно і чи хтось заповняв ?
-
eTA це для громадян тих країн, з якими у Канади безвізовий режим.
-
все детально написано в закріпленому повідомленні t.me/UAtoCanada/217326 t.me/UAtoCanada/245190
-
Майя,чи я вірно зрозумів,що важливо встигти подати онлайн зсередини Канади до 31.3.24 на wp дружині та можливо дітям,додатково до visitors record,чи важливо в'їхати до цієї дати,а подати можна і пізніше? Членам моєї родини десь мусять на кордоні поставити відмітку що вони родина CUAET? Стосовно дружини дітей,в моєму випадку,чи можуть вони претендувати на фін.допомогу,чи це стосується суто мене? Дякую.
-
Майа,дякую. Все зрозуміло: подача родині онлайн зсередини платна. фін допомога тіки на мене і подача на неї до 30 червня. Щодо якісь відміток на кордоні мені, дружині та дітям,що важливо не прогавити?
-
нічого не проґавите, там все просто. дітям видадуть в аеропорту візитор рекорд, дружині потрібно буде на вп подаватись онлайн.