UA to Canada CUAET
-
BLACK темка плата 1000$ На пару дней Пиши скорее ЛС
-
Попробуйте и узнаете ))
-
Обычный , кормят ! Стандартный перелет
-
Нет , это нормальная цена ! Обычный перелет !
-
Доброго всім дня , підскажіть будь ласка якщо я подавався на робочу візу по CUAET , отримав запит на біометричний паспорт але не зміг його віддати бо саме запит я отримав коли долетів до праці на кораблі , чи може вона(та сама робоча віза яку мені схвалили )досі існувати чи це вже мрії ?
-
Понял , спасибо вам огромное )
-
Очень нормальный рейс, без проблем летали , и даже за 300 канадских долларов брали билет
-
t.me/UAtoCanada/84595
-
Всем привет Подскажите пожалуйста Муж приезжает по украинской визе CUAET однако сам он не украинец. Ему положена выплата?(3 тысячи)? Кто сталкивался? Я уже пол года в Канаде Свою выплату получила
-
Значит будет положено ему. Супер
-
Доброго дня , допоможіть будь ласка . Батьки прилетіли по візі fls , не можу подати їм на вклейку візи в паспорт . Заповнила всі анкети а коли починаю загружати файли то бачу ось таке і не розумію шо з цим робить. Всі редактори вже скачала і обновила до 10 .
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, якщо ми приїхали майже два роки тому, а програма cuaet вже закрилася, яким чином ми можемо подалися на вклецку візи в паспорт? І ще якщо у дитини новий паспорт, а візітер рекордс був зроблений на старий паспорт, то потрібно спочатку подаватися на новий visitor record , а уж потім на вклецку візи в паспорт?