UA to Canada CUAET
-
Доброго дня , допоможіть будь ласка . Батьки прилетіли по візі fls , не можу подати їм на вклейку візи в паспорт . Заповнила всі анкети а коли починаю загружати файли то бачу ось таке і не розумію шо з цим робить. Всі редактори вже скачала і обновила до 10 .
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, якщо ми приїхали майже два роки тому, а програма cuaet вже закрилася, яким чином ми можемо подалися на вклецку візи в паспорт? І ще якщо у дитини новий паспорт, а візітер рекордс був зроблений на старий паспорт, то потрібно спочатку подаватися на новий visitor record , а уж потім на вклецку візи в паспорт?
-
інформація є в закріпленому повідомленні, розділ «податись на візу в Канаді»
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто знает или сталкивался, при записи в визовый центр в Ростове только категория biometric enrolment, а мне нужно на подачу паспорта (passport request пришел). Все равно выбирать это или записываться не нужно и можно прийти в рабочие часы? Ответьте пожалуйста, кто точно знает. Заранее спасибо.
-
Всім привіт. Таке питання. Якщо летіти в торонто з європи з пересадкою в монреалі ( час пересадки 1 година) ми встигнемо пересісти ? Я десь читав що ворк перміт і ще щось інше робиться в першому аеропорті по прильоту до канади. Це правда? Дякую
-
А если я в Канаде имея WP по Quaet регистрируюсь как предприниматель, плачу налоги, может ли мой муж приехать в Канаду по туристической визе и получить WP?
-
Да, будет, и по заявке на ПР будет отказ
-
Нет, за это WP не дают
-
Нет, визы за деньги
-
t.me/UAtoCanada/268471