UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/178034
-
Да,всё будет с собой. Но вот предупреждают люди,что были проблемы,вп не выдавали. Хотя я сама читала в группах,что проходили иностранцы и получали вп. Вообщем ситуация зависит от настроения офицера))
-
сделать как обычно прочитав закрепленное сообщение. загрузка данных занимает в пределах суток
-
Костянтин,дякую велике. Тобто кажучи можна всім нам зробити медогляд вже в Канаді,заощадити на моєму як мінімум. Не бачу сенсу робити заздалегідь,якщо це навіть не гарантує open wp. Скіки часу після проходження мед.огдяду,візьме підвантаження ціх данних до системи і як після цього зробити open wp?
-
І після цього wp автоматично відчиняється,чи треба його фізично змінювати?
-
у вас в любом случае будет open work permit - но с ограничениями по работе в определенных профессиях. шансы оценить не берусь
-
Дякую,прочитав,до після медогляду і заповнення форми,новий відчинений wp буде надіслано поштою. Все ж таки,який шанс,що якщо привіз результати медогляду,що не дадуть open wp на кордоні?
-
Нет, повторяю, однозначного ответа нет, гарантий нет. Рискну предположить, что при желании работать в healthcare у вас будут вопросы посложнее просто прохождения медосмотра - но это уже вопрос конкретной провинции.
-
Мені важливо щоб була також відкрита медицина. Тобто нема однозначної відповіді,чи мені варто робити мед.огдяд за кордоном? Доречі він мінімум вдвічі дорожче ніж в Канаді коштує...
-
Ну я расширяла и продлевала одновременно
-
Естественно есть - что именно интересует-то? Декларировать рано еще, сделки с криптой указываются в декларации как сделки с недвижимостью, парой купил-продал, налог платится с дохода по этой парк сделок как capital gains
-
Поиск по чату «Литва»
-
Добрый день, на сайті консульства сказано що паспорт можна продовжити тільки якщо срок якого дії залишився меньше ніж два місяці.Виходить що я не зможу продовжити свій ворк перміт виданний на 2роки(через паспорт), тому що паспорт ще не закінчується а податись на продовження потрібно до 31 березня. Чи можна продовжити не чекаючи поки він взагалі почне закінчуватися?