UA to Canada CUAET
-
так в PFL наверное запрашивали не только свидетельство о рождении, там вроде целый список, совместные фото, скрины переписок, счета общие
-
У меня такое было на ребёнка которому 1,5 года, выглядит конечно по-идиотски но такие были условия в письме, пришлось всё по списку предоставлять, что конечно же есть
-
які переписки і рахунок для дитини? це вимоги для spouse
-
яку переписку ви тоді надавали від дитини віком 1,5 роки?)
-
Как есть, даже письмо показывал миграционному юристу, она посмеялась конечно с этого, но подтвердила, что предоставлять всё же надо.
-
зараз дуже багато помилок з їх сторони, відмовляють навіть тим, хто все по списку надав. а рахунок і переписки для дитини — це вони явно щось наплутали самі.
-
свидетельство о рождении, совместные фото, целую историю жизни писал под серией фотографий, я там потом файл еле сжал в 2 метра требуемые. На тот момент мне казалось это (PFL) делается для того, чтобы не было такого, что официально брак числится, а люди давно уже вместе не живут и не поддерживают связь, а как речь коснулась визы, так подались, причём такие случаи действительно тоже бывают, но не думаю что именно так всё и было.
-
Так я вроде про ребёнка и писал. Я понял что вы сейчас имеете ввиду, я так понял ребёнка могли подать как члена семьи даже если родители в разводе?
-
якщо дійсно помилка з їх сторони, є високий шанс, що рішення можуть переглянути. але якщо дійсно їх помилка. відмова у візі це не вирок. якщо відповідати вимогам (бути bona fide туристом), не бачу проблеми в тому, щоб отримати в майбутньому візу.
-
так ви про стосунки чи про дитину? з вашого повідомлення трохи незрозуміло до чого тут офіційний шлюб, якщо ми про дитину.
-
Якщо все надали і відмова через помилку з їх сторони (розумію, що це довести важко), ця відмова може негативно вплинути на отримання звичайної туристичної візи в майбутньому?
-
Підкажіть, будь ласка При заповнені візітер візи наткнулись на це, є 2 питання: 1) чи є десь зразок цих документів чи гайд на заповнення? 2) лист запрошення необхідний, але нема людини яка в канаді і може запросити, як в такому випадку робити? Буду дуже вдячен за допомогу
-
закріплене повідомлення
-
чому через портал не хочете подаватись? invitation letter не є обовʼязковим, ви самі щось вибрали в опитуванні, через що вам його і видало.
-
ircc portal. portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en