UA to Canada CUAET
-
Прошу уточнення. Подати треба до 31.3 включно,навіть для членів родини CUAET,які вже будуть в Канаді? Є якісь протилежні думки з цього приводу.
-
в течение 30 дней, как написано
-
Буду благодарен за помощь)))
-
На wp для Дружини та visitors record для дітей. На офіційному сайті пишуть таке: You can apply for wp in Canada if your spouse, common law partner or parents have a valid wp or study permit. Жодного окремого положення про CUAET.
-
ребенок заезжает по визе, а не по visitor record
-
Если только у одного родителя wp, то к нему точно дадут заехать его ребёнку по visitor record?
-
Дякую. З дітьми зрозуміло. Уточнення щодо Дружини,я маю додати не тіки діючий wp але й доказ працевлаштування?
-
дети в любое время могут получить visitor record, если у родителей есть действующий wp. открытый wp по cuaet - подача до 31.03. муж/жена может подать на wp, если у супруга есть действующий wp и работа на полную занятость t.me/UAtoCanada/267412
-
могут дать, могут не дать
-
Visitor visa точно дадут? Или могут не дать?
-
День добрий! Питания Чи можу я не якось розраховувати на підтримку від програми CUAET.?Я маю доньку в Торонто і зараз перебуваю тут.В аеропорту Гамільтон попросила Work permit але мені дали тільки дозвіл на проживання без права роботи до червня і все.Чи можна спробувати це якось оскаржити?
-
вы можете подать анкету онлайн на work permit
-
У вас напевне віза не по CUAET
-
Якщо у вас стоїть позначка в кінці документу - куает, то можете подати - не має значення ворк перміт, візитор перміт чи стаді перміт. Взагалі перед тим як задавати питання, зайдіть на сайт, де оформлюється допомога і там все чітко написано
-
естессвенно не нужно подавать на wp, если он не нужен. участник просил в аэропорту wp, ему не дали. он хочет это решение оспорить. если ему нужен wp, он может подать на него онлайн, что и было предложено участнику
-
Якщо візітор перміт с позначкою куает і людина не планує працювати, навіщо їй подавати на ворк перміт?
-
Людину більш турбує підтримка по куает, більшість думає, що тільки з ворк перміт отримає, але головне в документі це позначка куает, а не назва документа ворк чи візитор чи стаді перміт.
-
Добрый вечер ..кто подскажет ..Жена едет получает wp и выезжает ...через неделю обратно..я выехать не могу ...обязательно ли ребёнку лететь с ней? Чтобы получить visitor record...или можно не заезжать ему до 31 марта?
-
это вы так решили, что его больше волнует. возможно, ему важнее фин помощь, возможно ему важнее wp, возможно, важно и то, и то. к чему ваши комментарии, обращенные ко мне в принципе? какова цель? ответили участнику про visitor record и отметку cuaet для получения помощи и хорошо.
-
Дякую! Дайте будь ласка посилання на сайтотримання допомоги українською
16 Jan 2023, 06:08
Post 231884 of 284964
6 minutes ago