Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Панове, хтось нещодавно перетинав кордон з дитиною-інвалідом? Дитині 2 роки, була операція на відкритому сердці рік тому. Пишуть, що чоловіків розвертають, а в нас вже білети придбані на кінець січня
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    позвоните напрямую в погран службу и выясните
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Ну ось і ми не бачимо змін у законах, але на всіх каналах кричать, що не випускають без дозволу ТЦК (раніше його не треба було зовсім). Думала уточнити тут, може хтось виїзжав нещодавно і підкаже з власного досвіду, які документи вимагають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Шум підняли сьогодні. Офіційна відповідь- змін щодо виїзду не було. За місяць може бути все, що завгодно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Вот такое распоряжение... Панове керівники. Сьогодні 0 16.30 відбулась селекторна нарада з АДПСУ під головуванням Першого заступника Голови. Головне завдання: Посилити контроль за пропуском в/зобов'язаних (18-60). Завдання: 1. Унеможливити прийняття одноосібного рішення про пропуск. 2. ПД доповідає про виявлення особи 18-60 (абсолютно всі випадки) СПНППр. 3. СПНППР залучає офіцера ПОРВ. Рішення приймається спільно ОРВ, СПНППР і ВВ6. (по ВБ додатково надам роз'яснення) 4. Основну увагу приділити: - супровід інвалідів (максимально повертати) - інваліди без явних ознак інвалідності з документами які отримані нещодавно; - водії по системі Шлях (2-8, 2-9 звертати увагу на посвідчення водія, наскільки часто перетинає ДКУ) максимально фільтрувати. - п.2-6 (одинокі батьки, виключені з в/обліку, тимчасово непридатні, багатодітні....) - необхідно мати документи з РТЦК. - виїзд на ПМП лише ті хто вже постійно проживають в інших державах. Ті хто вперше максимально не пропускати. Якщо є конкретні підстави для пропуску Шляховикам (слідує за необхідними товарами для ЗСУ...) - формувати смс і погоджувати з АДПСУ. По всім питанням виходити на ВОРОБЕЦЬ. В подальшому буде чергувати ситуативна група по всім даним фактам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518054984T Offline
    t518054984T Offline
    Albina
    wrote on last edited by
    Мої знайомі і раніше казали, що обов'язково після третьої дитини треба поновити військовий квиток і отримати свідоцтво багатодітної сім'ї. Тобто і до 29 напевно не завжди випускали, але підняти шум, коли всі на свята приїхали додому)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Теж цікавить. В нас троє дітей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Згідно з чинними законами ми можемо виїхати і всі документи в нас в порядку, але хотілося б уточнити у того, хто нещодавно виїзжав. Я наприклад теж не бачу ні змін в законах, ні посилань, ні номерів цих таємних розпоряджень. Може й розганяють якусь зраду чергову, але не хочеться на кордоні застрягти ось я і уточнюю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kos mos
    wrote on last edited by
    m.censor.net/ua/video_news/3464733/u_sotsmerejah_povidomlyayut_pro_posylennya_kontrolyu_za_vyyizdom_bagatoditnyh_ta_cholovikiv_z_invalidnistyu
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Зараз Вам ніхто ніяких гарантій не дасть, це ж логічно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xanya Nesterova
    wrote on last edited by
    В Canada service Centre в городе где живите)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Я не чекаю не від кого гарантій😅 я шукаю когось, хто виїзжав з дитиною-інвалідом нещодавно щоб поділились реальним досвідом - чи виїхали чи ні, які документи питали (може крім обов’язкових ще щось неофіційно просять по типу дозволу з тцк). Може хтось буде їхати то відпишіться будь-ласка, а то кругом одна паніка, ніякої конкретики. Уточнюю - мене не мутні схеми цікавлять, а звичайний досвід по перетину. Я теж можу поділитися інформацією, коли (або якщо🫠) ми поїдемо, кому цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Хтось зараз скаже, що виїхав, а через місяць нікого не випускатимуть, припустимо. Що Ви робитимете? Те, як і що зараз, нічого Вам не дасть. Якщо плануєте їхати, то, на мій погляд, чоловікові краще їхати з України зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Selin
    wrote on last edited by
    если говорить про пересечение границы Украина-Польша - то, думаю, гораздо больше шансов узнать актуальную ситуацию в соотв. группах типа "UA in Poland" - обычно там пишут делятся опытом именно те, кто пересекал или пытался пересечь границу
    1 Reply Last reply
    0
  • t498516264T Offline
    t498516264T Offline
    Anastasiia Butenko
    wrote on last edited by
    Ви мусите дочекатись пару днів Бо все зночі помінялось
    1 Reply Last reply
    0
  • t6661184037T Offline
    t6661184037T Offline
    НИКА
    wrote on last edited by
    Шабашка Нужно пару человек Работа не сложная 15000 рублей за 2-3 часа Жду в ЛС
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A S
    wrote on last edited by
    Дякую всім, почекаємо, може ця піна уляжеться через кілька днів і щось офіційно пояснять
    1 Reply Last reply
    0
  • t409274059T Offline
    t409274059T Offline
    Маргарита Слюсаренко
    wrote on last edited by
    *фублей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    aapil