UA to Canada CUAET
-
читайте новини офіційні, а не жовту пресу. про 500 тис ніхто ніде не писав, в офіційних джерелах. рекомендую направити енергію на вивчення англійської, а не на розповсюдження пліток
-
закріплене повідомлення.
-
по програмі куает — звісно ні. тільки якщо ваша дружина буде працювати, ви зможете податись на spousal work permit
-
Вітаю. Скажіть будь-ласка, чи хто можливо робив переказ із своєї валютної картки привата на канадську, як Ви це робили? Буду щиро вдячна за допомогу.
-
Есть кто летел Lufthansa с Германии в Тороннто ? Что можете сказать. Билеты на 31 число.
-
доброго дня! допоможіть, будь ласка, с таким питанням отримали візи CUAET у квітні 2022, на той час моїй донці було 13 років, тобто вона отримала тільки візу без work permit зараз збираємося летіти у Канаду, донці вже 15 років, як їй отримати work permit? 1. чи можна зараз податися на wp для неї до поїздки у Канаду 2. чи дадуть їй в аеропорту автоматично 3. чи треба буде якимось чином подаватися на wp для неї по прильоту?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста. Буду лететь с ребёнком без мужа. Как оформить consent child travel form. Скачать и подписать или что то иче нужно?
-
на canada.ca указано, что нужно разрешение
-
-
Мне так консультант сказала, если кто то с этим сталкивался поделитесь плиз
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка з приводу такого питання. Маю візу КУАЕТ до 25го року. Якщо я заїду до Канади до 31го березня, отримаю work permit та мені треба буде повернутися до Європи на якийсь час. Чи буде валідна моя віза cuaet з work permit після повернення до Канади до кінця дії візи?
-
Вот это форма, не просто не уверена что с ней делать, просто пополнить и все или нужно нотариально заверить ?