UA to Canada CUAET
-
Как быть, если за время одобрения родилась третья дочь, мама папа и две дочери получили одобрение 👏, ну визы ещё не вклеили, третью попробовать тоже через “кризову форму» или на стандартных условиях как на человека на другой тип визы?
-
t.me/UAtoCanada/271060 только так, через кризис-форму невозможно получить визу, не подав заявки
-
Уважаемый Константин, правильно ли я вас понял что кризис форму можно ничего не писать, а сразу заполнять на тур визу, даже если и будет ответ ,он ничего существенного не принесёт, и решение только одно—- только которое прописали вы? А именно, стандартная подача на туристическую визу.
-
спочатку продовження ворк перміту. встигнути, доки він діє. потім на його підставі на візу. без діючого ворк перміту на візу неможливо податись всередині Канади, так як візу видають на строк дії вп.
-
Доброго дня, у чоловіка скоро закінчується паспорт і ворк перміт. Вже зробили новий паспорт, знайшла тут інформацію , що робити далі. Хотіла уточнити , зараз потрібно по цій вилці податися на новий ворк перміт, а потім податися на продовження візи? Дякую
-
Доброго! Моя донька має вклеїну візу Cuaet, є повнолітня, в кінці травня закінчує технікум в Польщі. В'їде до 31.03.2024 року до Канади, оформить work permit, виїде з Канади на 2-3 місяці, щоби закінчити технікум Польщі. Питання: чи зможе повернутися до Канади, не втративши work permit?
-
це відкритий ворк перміт. без привʼязки до роботодавця. інструкція для всіх однакова.
-
А підкажіть, будь ласка, тут ви писали:» якщо подаєтесь на ворк перміт вибираєте у розділі 3, same employer. А якщо немає роботодавця, що тоді робити? Чоловік на убері працює.
-
Жодних проблем, хіба що втратить ворк перміт у самому прямому сенсі - фізично.
-
Я слышал, что если без медогляду, то work permit втратиться (через 90 дней) если уехать.
-
Отозвать номинацию могут !) получили пр езжайте куда угодно !
-
Тобто аби wp зберігся, маємо пройти медогляд?
-
Нет ) пр могут забрать но уже по другим причинам !)