UA to Canada CUAET
-
Добрий день, у мене робоча віза Cuaet, я подавала документи на себе та дітей. Дітям не відкрили віз, пишу на їхні emergency, автоматична відповідь приходить. Можливо мені потрібно летіти самій, ставити штамп у аеропорту, потім звертатись знову? І куди??? Я оформляла візу у Бухаресті. Буду вдячна за інформацію. Дякую
-
У нас тоже така ситуация Мы думаем прилететь , получить WP , вернуться домой, доделать все дела и летом в Канаду опять. Так как после 31.03 уже получить WP , страховку и тд уже будет невозможно.
-
Всех рассматривают отдельно, нужно ждать, ваш приезд в Канаду никак делу не поможет
-
Підкажіть будь ласка ,або киньте посилання . Як переклеїти візу в новий паспорт? У дитини закінчується паспорт.
-
Підкажіть на Skyscanner то шось типу ківі,там транзитні квитки не купиш?
-
Но как я понял, ранее из чата, лучше брать у авиакомпании как-раз? А поездом Монреаль-Торронто кто-то ездил?)
-
Переклеить визу нельзя. Нужно подавать новую заявку на новый паспорт
-
Правда я открывал два сайта skyscanner и на одном все видно, как ранее сбрасывали скрин в чате, а на другом почему-то нет 🤷🏼♂️
-
На скайсканер вообще не купить билеты, он перенаправляет на другие агрегаторы киви, сити тревел и тд, и с большой вероятностью там можно попасть на рейсы с самостоятельной стыковкой, об этом предупреждают на сайте
-
Там видно при подборе, где продает сам перевозчик. И еще есть пометки типо «самостоятельная пересадка» или как-то так. В том же Лондоне, если пересадка в разные даты, то будет видно, что нужна виза транзитная
-
Flix bus не їздить по канаді так? Або щось подібне
-
Да, как турист, без возможности работать
-
Просто введите в гугле точку а и точку б и вам покажет варианты транспорта. Посмотрите цены. В онтарио GO в разы дешевле покупки билетов на поезд на станции
-
Вітаю! Маю візу work до 2026. Так склалися обставини, що не можу в'їхати до 31.03. Питання: чи зможу по наявній візі їздити (на короткий термін) до Канати до 2026?
-
Дякую
-
Всем добрый день. Ребята, которые нашли жилье в Торонто, подскажите, как вы это сделали. Просто многим отказывают и нам сказал риелтор, что есть варианты отказа… Зп недостаточно большая, либо нужно оплатить за пол года вперед, либо нужен гражданин страны, который будет за вас ручаться. Спасибо всем за внимание!
-
Вибачте, це точна інформація? Бо читала таке, що вклейка в паспорті не дає право нею користуватися, якщо немає додаткового, так би мовити, листочка
-
Это официальная информация с официального сайта Канады. Думаете там может быть ложная информация?
-
Я зовсім не хотіла Вас образити. Просто на сайті написано, що потрібно в'їхати до 31.03, а про те, що буде, якщо не приїхатм вчасно, нічого не сказано. У мене є родичі там, хотілося би їх провідувати
-
Добрий день! Можливо у когось була схожа ситуація. У нас з чоловіком є візи по CUAET. Народилась донечка, вже програма на подачу візи була закрита. Подали їй на візу, звичайним шляхом. Пройшло 3місяці і жодних новин щодо дитячої візи. Знаю, що вони розглядають дитячі візи довго. Кажуть, що потрібно поїхати в посольство або віддати свої (дорослі) паспорти разом з дитячим. Так більше шансів отримати позитивне рішення для дитячої візи. Чи є це так? Чи потрібно їхати в консульство? Чи можна пришвидшити отримання цієї візи, чи наші візи можуть повпливати на її візу? Дякую за відповідь!
16 Jan 2023, 06:08
235259/287194
43 minutes ago