UA to Canada CUAET
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Мы больше не ждуны 🥳 Мне мужу и троим детям оформляла в марте 2023, семье сестры четверым в апреле (им всем пришло в течение месяца сразу реквесты друг за другом), нам пятерым тишина. 19 декабря реквесты троим детям и 5 января биометрик и реквесты сразу нам с мужем) . Ура!
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Будет действовать как туристическая виза без права работать.
-
Выдадут, если прилетите до 31.03.2024.
-
Друзья, всем привет! Хотим купить билеты до Канады, один из партнеров гражданин рф, хотим лететь из Стамбула в Торонто, с пересадкой в Копенгагене, у девушки с рф паспортом нет визы, изучили информацию о транзите, вроде бы можно полететь, тем более пересадка 3 часа всего, но позвонивши в ТюркишАирлайнс (из Стамбула летим ими, а далее АирКанада) они говорят обратное, что нужно виза, был опыт у кого-то? Подскажите пожалуйста 🙏🏻 билеты не через Европу ооочень дорогие :(