UA to Canada CUAET
-
привіт , 4 здавали біометрію варшава , досі тиша....
інколи питаю тут , чи є такі самі як ми?
у ког 4-го або раніше не здана біометрія і досі вам не прийшло щапрошення на вуледй або "електронна віза"?((( я вже серйозно починаю хвилюватися...
-
Я сдавала 4го..пришел ворк пермит предварительный и подтверждение биометрии и все. Вам тоже? Сдавала в Бухаресте
-
Та все уже переживают , уже хоть бы электронную получить и успокоиться
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Якщо дитині 12 років. Лист на вклейку візи(дитині) має прийти на почту чи паспорт дитини просто відправляти з своїм?
-
Я подав аплікацію 02.04, біометрія вже була, підтянулась до аплікації в день подачі. Досі тиша.
-
саме так, ворк перміт , і біометрія.
але деяким , хто 9-го і 11 хто здава, вже прилетіла електронна віза.
моїм знайомим. у ОАЄ за три дні запрошення на візу прилітіло, коротше варшава "проклята" 😂😂😂
-
Ответ по визе не связан с местом где вы биометрию сдавали, тут за последние 5 дней 100 раз писали люди что ждут больше 2 недель, все сдавали в разных местах в разное время
-
5 квітня - здали біометрію у візовому центрі Варшави, 12 отримали інформацію в кабінеті, що заявка схвалена, 14 - прийшов WP, 15 - е-віза. 10 - додатково заповнювала кризову форму щодо відсутності можливості довго чекати на візу
-
Підскажіть будь ласка де заповнювати цю кризову форму?
-
Можете пожалуйста где кризову форму заполнять?
-
Стамбул туда же 😂 Мне даже WP ещё не пришёл
-
Додаткова імміграційна підтримка для осіб, постраждалих від ситуації в Україні - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/02/additional-immigration-support-ukraine-eng-ua.html
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня. Хто здавав паспорт на вклеювання візи в Берліні? Підкажіть будь-ласка яка процедура? Здавали в візовому центрі чи посольстві? Чи може через їх пошту?
-
Добрий день ! Підскажіть будь-ласка як вам приходило підтвердження про отримання візи? На пошту чи через особистий кабінет ?
-
Спочатку змінився статус заявки, що вона затверджена, потім дозвіл на роботу, а потім запит на паспорт з е-візою. На пошту приходило повідомлення щодо кабінету
-
Привет, кто долго ждет паспорт с вклейкой визы с Варшавы, я уже начинаю переживать, 17 дней ждем, он к ним доставлен, дальше тишина, пишем им на почту тоже тихо, кто знает, завтра визовый не работает? Шо его делать, блин
-
Скажіть, будь ласка, якщо вже отримали дозвіл на роботу, то запит на паспорт буде з часом? Чи може бути відмова?
-
Подивіться на свій статус в кабінеті - там має бути "заявка схвалена"
-
Теж саме 1 квітня відправили
23584/286409