UA to Canada CUAET
-
Он действителен с первого дня!А медицина убирает ограничение, и меняет ВП на новый! Это далеко не всем надо) а медицина обязательно, так как могут отменить и первое… но пока таких случаев не слышала, а то что не проходят по пол года слышала..
-
Hello
-
визы выдавали и выдают как до CUAET, так и после
-
-
t.me/UAtoCanada/273712
-
Такая же. Слышала что бывает на пару дней больше, округляют.
-
Доброго дня, може вже відповідали, але я не знайшла. Підкажіть якщо я приїзжаю в Канаду по куает, оформлюю ворк перміт і перегруповуюсь в місце постійної діслокації в іншу країну, то я можу подаватися в канадські компанії щоб працювати на них ремоут? Це ж рахується як дозвіл на роботу в Канаді не важливо чи ти там фізично знаходишся чи ні?
-
залежить від компанії в багатьох важливо, щоб людина була резидентом Канади, а для цього потрібно жити тут
-
Добре, а як отримати статус temporary resident? Бо це саме ж наче написано в бумагах по куает, що воно дає на це право, якщо я правильно розумію
-
мається на увазі не PR, а temporary resident інакше буде складно з податками
-
Цікаво, але резидинтом ти стаєш лише через рік постійного проживання і якщо на це подаєшся, так?
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно людям похилого віку (після 61), здавати біометрію по прильоту в Канаду (в аеропорту наприклад)? Чи ставлять в візітор рекорд примітку, що потрібно пройти медицину? Чи потрібно проходити медицину, якщо людина з візитор рекорд буде знаходитись в Канаді лише декілька тижнів?