UA to Canada CUAET
-
Всім привіт. Хтось може підказати? Роблю візу до Канади. Відправила паспорт дитини до Візового центру в Лондоні. Діти біометрію не роблять. Сплатила за пересилання туди й назад. Десь близько 18-19 фунтів. Мені надіслали лист із візового центру: Будь ласка, підтвердьте, чи надали ви біометричні дані в Канадському візовому центрі в Лондоні. Якщо ви надали біометричні дані , на звороті вашого паспорта буде прикріплена біла наклейка (будь ласка, надайте зображення). Якщо ви не маєте доказів того, що біометричні дані були надані в лондонському центрі, вам потрібно буде сплатити 16,75 фунтів стерлінгів як комісію за передачу посилки (плата за обслуговування) на додаток до оплати за кур’єрську службу. Цей збір застосовується до заявників, які зробили біометричні дані за межами Лондона або які не надали біометричні дані взагалі. Може хтось підкаже, що це за додаткова оплата ще за пересилання 16,75ф ? Я коли свій паспорт відправляла, заплатила туди і назад, так само і більше не було додаткових оплат.
-
Куди зверталися для поселення?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка. Ми вчора приїхали до Торонто. Поселили нас у районі Місісагуа. Чи може хтось знає де тут найближчий центр щоб зробити сін номер. І чи банківські відділення є у Місізазі чи потрібно їхати до центру Торонто?
-
Якщо у Вас віза візиток то ви у себе цього не знайдете. Ми вчора заїхали до Торонто з України. Цього документу не потрібно. Ворк перміт і без нього дають.
-
Так.
-
Мы прилетели в аэропорт Пирсон в 17, прям в аэропорту есть отделение банка CİBC, там получили дебетовую карту.
-
Чи для відкриття картки Вам потрібен був сін?
-
Ми прилетіли о 21 годині а може пізніше він до такої години не працює
-
Підкажіть будь-ласка, ви прилетіли в третій термінал і там немає офісу де оформити sin в аеропорту?
-
Дякую. Я планую тільки переїзд і не можу знайти інформацію є чи офіс Канада в третьому терміналі, чи він тільки в першому.