UA to Canada CUAET
-
Они, родимые. Вы по прилёту проходите паспортный контроль и получаете соответствующий документ: ворк пермит, или стали пермит, или визитор рекорд.
-
Добрий день! Можливо Ви змогли б підсказати, чи потрібно при вʼїзді до Канади дитині згода від двох батьків? Чи достатньо одного з батьків? Бо їду з пасинком, у нас є згода у Європу від двох батьків, а от в Канаду немає. Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Буду вдячна за відповідь 🙏
-
Вы хорошо искали? ☝️
-
Browse SINP Programs | Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP) | Government of Saskatchewan www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs
-
Доброго дня, хто здавав паспорт у Стамбулі. Прийшло повідомлення The decision envelope for your application, tracking ID No. ...... has been received from the IRCC Office on 2024/01/10 at the Canada Visa Application Centre, Ankara and is ready for collection. Паспорт готовий але у Анкарі чи має прийти повідомлення що його доставили до Стамбулу?
-
4.01 здали і вчора було це повідомлення. Але написано Анкара тому і питаю, тому що ми здавали у Стамбулі і забирати маємо у Стамбулі, але у повідомлені вони про Анкару пишуть
-
Мені просто раніше повідомлення приходило коли я свій забирала але там Стамбул писали The decision envelope for your application, tracking ID No. has been received from the IRCC Office on Wed at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Istanbul and is ready for collection. Але тут Стамбул писали, а цього разу по іншому повідомлення
-
дякую
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи потрібно коли приїзджаєш по CUAET мати з собою справку про відсутність судимостей та справку про усі прививки, яка береться у сімейного лікаря? Чи можна без цього всього? І чи є десь повний перелік необхідних документів, які бажано мати з собою?
-
✅ VERIFIED | CRYPTO | INVEST | BANK Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal 🪬 Present to you a self-registered accounts: 🔗 PayPal+vcc 🔗 Сrypto com 🔗 Robinhood 🔗 Coinzoom 🔗 Moon Pay 🔗 Metal Pay 🔗 Cex . io 🔗 Gemini 🔗 Okcoin 🔗 Kraken 🔗 Albert 🔗 Send 🔗 Lili 🪬 Can make a verification to your individual request WhatsApp +34631692459