UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
Вы имеете в виду если въехать до конца марта и активировать WP ?
-
Доброго дня! Шукала інформацію тут у групі, але конкретної не змогла знайти. Якщо маю вклеєну візу з позначкою воркер, чи я можу летіти без letter of introduction? З електронної пошти судячи з усього я його видалила, а в ircc навіть не можу знайти як зайти в свій кабінет. В кризову вже написала, але летіти через 16 днів, боюсь не відпишуть за цей термін Буду вдячна за інформацію
-
Доброго здоровья, скажите пожалуйста, имеют ли право лица прибывшие в Канаду по программе CUAED , регистрировать субъект хозяйственной деятельности ( другими словами заниматься предпринимательством)?
-
Да, напишите мне в личку, дам
-
Да, это правда.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка , така ситуація, я робила біометрію в Парижі, але зараз перебуваю в Нідерландах і маю відправити паспорт на вклейку візи. Чула таку інформацію, що при відправленні паспорта в VFS Global не в тому місці де ти робив біометрію може коштувати додаткові кошти, чи це правда ? Як краще зробити, відправити в Гаагу чи в Париж ?
-
u4u никак не мешает попасть в Канаду. вернуться из Канады обратно в США - другой вопрос
-
В школе детям делали плановые прививки. Просили заполнить форму о предыдущих прививках.
-
трудности только в том, что прививки надо будет сделать