UA to Canada CUAET
-
Що таке eTA для Канади? Що таке електронний дозвіл на подорож? Електронний дозвіл на подорож (eTA) — це вимога для в’їзду для звільнених від візи іноземних громадян, які подорожують до Канади повітряним транспортом. eTA електронно прив’язана до паспорта мандрівника. Він дійсний протягом п’яти років або до закінчення терміну дії паспорта, залежно від того, що настане раніше.. Чи без цього можна летіти маючи куает візу?
-
Если Канада одобрила eTa в Лессе-Пассе, тогда в чём вопрос? Конечно въедет, но итоговое решение всегда на усмотрение пограничника.
-
Да, можно. При въезде в Канаду должна быть либо виза, либо eTa, либо иной документ, освобождающий от получения этих документов (PR, паспорт США).
-
я не переживаю. это вы придумали. я вам дала вариант решения вашего вопроса. и да, вы лично у меня и у других забираете, потому что помощь вам выдается из налогов, которые оплачивают резиденты канады. я бы предпочла, чтобы эти деньги пошли на садики на субсидии работающих матерей-одиночек
-
в цьому чаті заборонені посилання на інші чати та канали. користуйтесь пошуком по телеграму
-
Доброї ночі! Можливо хтось підкаже що потрібно дитині 1.5 року отримати по прильоту в Канаду по cuaet?
-
І по visitor record отримання допомоги без проблем?
-
Привіт усім, маю питання може хтось підкаже, маю візу по програмі кует але на ворк перміт тоді не подавали, хочу прилетіти у Торонто , знайомі кажуть що по прильоту ти офорляєш якісь документи в аеропорті і потім ше потрібно подати на ідентифікаційний з ним вже можна виробити карточку для виплат. Чи є якась інструкція на це все і чи можна без ворк перміту це все робити? Дуже дякую