UA to Canada CUAET
-
розумію як виглядає це питання, але вже як є. Не хочеться втрачати можливість отримання ворк перміт, але залишатися в Канаді поки що планів немає
-
Спасибо за ваш ответ
-
Що таке eTA для Канади? Що таке електронний дозвіл на подорож? Електронний дозвіл на подорож (eTA) — це вимога для в’їзду для звільнених від візи іноземних громадян, які подорожують до Канади повітряним транспортом. eTA електронно прив’язана до паспорта мандрівника. Він дійсний протягом п’яти років або до закінчення терміну дії паспорта, залежно від того, що настане раніше.. Чи без цього можна летіти маючи куает візу?
-
Если Канада одобрила eTa в Лессе-Пассе, тогда в чём вопрос? Конечно въедет, но итоговое решение всегда на усмотрение пограничника.
-
Я не розумію, чого так переживати за допомогу. Я у вас особисто нічого не відбираю. Задала просте питання. Ваша відповідь звичайно очевидна, але очевидне і те, що долетіти до Канади не 3 копійки коштує 🤪
-
ETA для граждан ЕС
-
Да, можно. При въезде в Канаду должна быть либо виза, либо eTa, либо иной документ, освобождающий от получения этих документов (PR, паспорт США).
-
я не переживаю. это вы придумали. я вам дала вариант решения вашего вопроса. и да, вы лично у меня и у других забираете, потому что помощь вам выдается из налогов, которые оплачивают резиденты канады. я бы предпочла, чтобы эти деньги пошли на садики на субсидии работающих матерей-одиночек
-
шукайте в пошуку тг Вінніпег/Манітоба, в т.ч. на англійській
-
в цьому чаті заборонені посилання на інші чати та канали. користуйтесь пошуком по телеграму
-
Усім привіт) Можливо хтось підписаний на канали пов'язані з Вінніпегом(інформація, сьогоднішня ситуація, новини і тд) буду вдячний за посилання🙂
-
Зрозумів, дякую за відповідь)
-
visitor record с отметкой cuaet
-
Доброї ночі! Можливо хтось підкаже що потрібно дитині 1.5 року отримати по прильоту в Канаду по cuaet?
-
І по visitor record отримання допомоги без проблем?
-
Скажіть будь ласка чи реально отримати student loan в Канаді для cuaet ?
-
Тоесть желательно приехать, чем раньше тем лучше. Можно же по прибытию в Канаду, уже там где-то продлить паспорт? Именно не новый сделать, а продлить? И потом сделать новый ворк Пермит?
-
Також цікавить це питання, бо наприклад в Естонії, якщо ти не маєш родичів чи людей, громадян Естонії, які могли б виступити гарантом для взяття кредиту на навчання, отримати його не можливо.
-
Привіт усім, маю питання може хтось підкаже, маю візу по програмі кует але на ворк перміт тоді не подавали, хочу прилетіти у Торонто , знайомі кажуть що по прильоту ти офорляєш якісь документи в аеропорті і потім ше потрібно подати на ідентифікаційний з ним вже можна виробити карточку для виплат. Чи є якась інструкція на це все і чи можна без ворк перміту це все робити? Дуже дякую
-
Youtube >CUAET Toronto
16 Jan 2023, 06:08
Post 237525 of 284526
about 2 hours ago