UA to Canada CUAET
-
Добрий день, якщо прилітаєш в аеропорт Торонто в третій термінал, чи можливо пройти в перший термінал що б оформити sin в аеропорту. Або чи є можливість оформити sin в третьому терміналі? Підкажіть, можливо хто прилітав у третій термінал?
-
AOR в данном случае означает завершение completeness check, а не просто подтверждение приема документов - поэтому занимает столько времени
-
С дня заезда.
-
Добрый вечер . Кто недавно заезжал в Канаду с визой еще с 2022 года , ворк пермит выдают с дня заезда на 3 года , верно ? ( у меня визитор виза и отдельное письмо о разрешении на работу )
-
Встигнете якщо терміни поробити заранее
-
Дякую дуже, трохи заспокоїли що має бути.
-
Если загранпаспорт заканчивается ранее чем через три года от даты въезда, тогда до конца загранпаспорта. Если заканчивается позже - ворк пермит на три года.
-
Вокрпермит дают на 3 года, если паспорт позволяет
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка з приводу мед огляду: Я перебуваю зараз в Великобританії з дітьми, летіти теж буду звідси, в таблиці вказано де United Kingdom- NO, це значить, що мені повинні дати одразу без обмежень WP, дитині (16років) SP, молодшому дозвіл? Чи мені всеодно краще пройти мед огляд в Лондоні і з ним летіти, щоб отримати в аеропорту одразу без обмежень WP P.s. часу і можливості в Канаді проходити немає
-
Ворк пермит до конца загранпаспорт дают?
-
Чём-то чревато
-
Проходить медосмотр обязательно для всех, снимать ограничения с wp не обязательно