Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    я об этом даже не слышал, хотя тщательно следил за прецедентами - все они находятся в открытом доступе на canlii.org. процесс в принципе устроен иначе - если будут малейшие подозрения, вас вызовут на интервью еще до выдачи ПР. плюс вы сейчас вообще пишете не о той программе, о которой мы говорим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    І ще одне питання. Как зробити дитині 16 років дозвіл на роботу? (Віза в неї є)Якщо і біометрію вона не здавала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    Підкажіть хтось, будь-ласка. Подавались на візу родичі. Мама і донька. На той час донці було 15 років. Візу отримали зараз коли їй стало 16. Ніякої біометрії вона не здавала. Якось дивує. Бо начебто з 14 років біометрія потрібна. Не буде проблем в неї при в'їзді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток. Прочитал закрепы и пробовал найти в поиске по группе. Не удалось найти нужной информации. Поэтому пишу сюда. Пришел отказ на куает визу по причине отсутствия сдачи биометрии пару месяцев назад. Я смирился с тем, что сильно затупил с биометрией, но вот недавно узнал, что есть возможность восстановить статус заявки через кризис форму и всё-таки попробовать сдать биометрию. Можете дать ссылку на ответ в этой группе или же просто ответить. Реально ли это, и, если да, какой текст должен быть текст письма, может есть шаблон, который у кого-то сработал? Заранее спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    В нас було що біометрію не здали вчасно. Відмови ще не було. Але наданий час вже давно сплинув.Я написала, що будь-ласка дайте ще один шанс, не помітила листа з запрошенням, це все через мій психологічний стан із-за війни. І нам вислали ще одне. Але з відмовою ми теж стикнулися, по іншій причині. Я написала в кризову, що ,будь-ласка передивіться, нам дуже потрібна ця віза якомога скоріше. В нашому місті знаходиться стратегічний об'єкт, який постійно є ціллю для обстрілу. Діти дуже бояться, переживаю за їх психологічний стан. І видно на добру людину попала наша заява, візу одобрили. Але довелось написати тричі. Кожний раз по два тижні чекала відповідь. Тож часу у вас мало. Потрібно з першого разу надати правильно всю інформацію. Для канадців психологічний стан це дуже важлива причина. Тому я робила на цьому акцент.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    справа у тому, що я теж не помітив лист з запрошенням на біометрію, до сих пір висить непрочитаний, може скріншот додати? А взагалі, що краще у темі листа вписати, у пошуку групи знайшов, що люди радили вписувати Ukraine 2022, якось допомагає? термін відповіді завжди будет 2 тижні? Чи варто вже записуватись на біометрію, бо у моєму місті зараз неможливо записатись онлайн, треба писати емейл, і чекати, коли вони назначать певну дату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    Я багато разів писала і кожен раз по два тижні чекала на відповідь. Ukraine 2022- обов'язково випишіть. Я не пам'ятаю де треба. Я начебто вкінці писала. Якщо можливо записатись на біометрію зараз, то я б записалася.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    P
    wrote on last edited by
    I never believed I can do this because I was so afraid of online investment but now am testifying thanks you so much I got my profit thanks for keeping to your words @Join_now_fx
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    В этом письме очень желательно указать уважительную причину, почему вы не сдали вовремя. Если вы просто попросите возобновить срок на сдачу, вам, скорее всего, откажут.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1650741334T Offline
    t1650741334T Offline
    Larysa Isaieva
    wrote on last edited by
    Доброй ночи всем! Подскажите,пожалуйста! Если я прилечу в Торонто,оформлю документы и вернусь в Европу.10 дней хватит,чтоб получить все плюшки? Просто для переезда ещё не готовы.А программа закроется в марте.Я думаю в феврале поехать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    моя причина - тупанул, не посмотрел миллион видео на ютубе о том, что нужно сразу записіваться на биометрию. А я ждал письма, и в списке постоянно светилось одно письмо - ваша заявка принята. Прошел месяц, второй, четвертый, думал, может задержка из-за большого количества желающих, потом пришел отказ, в этот раз с уведомлением на мой gmail, и только тогда я увидел, что оказывается нужно в личном кабинете переходить отдельно на страницу "статус заявки" и там расширится список мейлов. Вообщем причина такая себе, сам виноват. Но всё же можно это как то красиво завернуть?!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    а що краще вписати у тему листа? щодо запису на біометрію, чи не буде санкцій, якщо мене запишуть швидко, протягом 2 тижнів, а відповідь про відновлення заявки прийде пізніше? Для запису на біометрію ще треба подавати свій номер заявки, питання чи можуть вони перевірити, що моя заявка відмовлена
    1 Reply Last reply
    0
  • t1430060819T Offline
    t1430060819T Offline
    Torontovi4
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка, маю роздрукований лист з підтвердження отримання wp з вказаною датою до 10.09.2025 чи можливе прийняття рішення офіцера надати мені wp на цей термін, по прибуттю в Канаду, чи він повинен видати на три роки з моменту мого прибуття? Дякую за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • t554837879T Offline
    t554837879T Offline
    Olga Korol
    wrote on last edited by
    На розсуд офіцера але багатьом дають на 3 роки від дати приїзду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tsygipova
    wrote on last edited by
    Дадут на три года или до конца действия паспорта, если он заканчивается сливается ранее чем через три года.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Они все одинаково древние, но с большинством повседневных операций они одинаково нормально справляются. Надо просто смириться с тем, что нестандартные вопросы проще всего решаются через знакомого человека в своем бранче - и с ним надо один раз познакомиться, после чего по емейлу решится что угодно
    1 Reply Last reply
    0
  • t187508019T Offline
    t187508019T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Якщо моно то - нео Якщо з бренчами, то любий)
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Биометрию по cuaet сдавали с 18 до 60 лет. В худшем случае попросят сдать при въезде, никаких других проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta Novosad
    wrote on last edited by
    Тут я не знаю. Подзвоніть і запитайте, чи напишіть імейл. А ще коли записуєтесь то в імейлі можна спробувати вказати в яких датах вам краще. Я впевнена ви не один такий, і вони точно не раз відповідали на такі питання. А щодо теми, то я писала просто щось типу " передивіться будь-ласка заявку". Але можливо ви придумаєте щось більш чіпляюче.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags