UA to Canada CUAET
-
работает letmegooglethat.com/?q=vfs+%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F
-
Понял, спасибо 👍
-
Здесь тоже есть 183-day rule, и от аренды отеля вы естественно резидентом не станете, но если у вас тут будет long term lease, которое можно назвать вашим постоянным жильем, то это основание считать вас налоговым резидентом. Зависит еще и от оставшихся связей со страной исхода
-
Нет, его даже на самолет не посадят
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста если мы с женой заезжаем в Канаду по CUAET, а с нами едет ребенок 1год только с укр. свидетельством о рождении, его пропустят? Точнее у ребенка был однаразовый въезд в Канаду, но он недавно просрочился - не успели выехать по семейным обстоятельствам
-
Нет никакой необходимости пцр тестов уже очень давно
-
всім привіт! побачив обговорення тестів на ковід / карантину по прильоту до Канади... ніби ж минулого року це скасували для програми CUAET - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html, лише необхідно пройти медичний тест впродовж 90 діб, і то - не обов'язково в самій Канаді звідки інформація про необхідність пцр тестів чи чогось іншого? це вимоги Канади чи лише певних перевізників? вибачаюсь, що можливо десь пропустив інформацію, але після перегляду обговорень вище, у мене якраз і виникла путанина
-
Можно только получить новую визу или новый sjtd. Вас конечно не разлучат - просто никто не полетит
-
Ого, это точно?! Мы одна семья по документам, они же не разлучат малышку? Может подскажите как можно в срочном порядке продлить для ребенка одноразовый вьезд, куда обратиться?
-
Доброго дня! Дуже велике прохання!! Відгукніться будь ласка, хто планує летіти до Едмонтону або Калгарі до 31 березня? За велику винагороду хочу знайти супровід для моєї мами. Вона дуже боїться літати і не знає англійської мови, сама не долетить 💯!! Тому шукаю їй компанію! Бажано виліт з Польщі. Мама в мене дуже скромна інтелігентна жінка, ніяких проблем з нею не буде, просто потрібна допомога в аеропорту!!
-
Здрастуйте. Я в'їхала в Канаду по програмі кует(отримала ворк проміт та зробила медичну провірку та отримала допомогу) і виїхала. Планую повернутись через 3 місяці. Чи можутьвиникнути проблеми з поверненням до Канади?
-
Не должно быть проблем.