UA to Canada CUAET
-
Ребенок получит VR даже после марта
-
Хто мав досвід отримання sin online?
-
Я в намерении получить бесл прожив. Соответственно, не могу знать адресс заранее.
-
Я видела в перечне свид о рождении и паспорт. Вы оба документа подавали? А вот про адрес не видела.
-
1. заявку на SIN невозможно подать до приезда в Канаду 2. нашел, с апреля 2023 подтверждение адреса больше не требуется. но вам в любом случае нужен ворк пермит. никакое заверение не нужно
-
До 31 березня можна продовжити. Я сам тільки місяць назад подався, чекаю
-
той, что вы должны были подать по CUAET
-
Доброго дня, шановні! Підкажіть, будь ласка, якщо дитина (5 р.) заїде першій раз в Канаду після 31/03/24 за умовою, що вона їде з батьками, яки вже мають WP - візьмуть цю дитину до junior kindergarten? Чи треба буде подавати на study permit? Буду дуже вдячний, якщо хтось може поділитись лінком з цією інформацією 🙏
-
Я узнавал, сказали вместе с паспортом отправлять explanation letter
-
Для школы не надо пермит, достаточно визитор рекорд.
-
t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0 t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0 t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0 t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0 t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0 t.me/+NR8ZuOXCcXUyMTQ0
-
Доброго ранку пані та панове. Підскажіть будь ласка, для того щоб подати сертифікати у держ.установи Канади можна скористатись послугами перекладача який має право працювати в Канаді чи можна звернутись за перекладом документу, наприклад в Україні? Чи займається перекладом документів з української на англійську в Канаді. Дякую за вашу увагу. Всім добра…