UA to Canada CUAET
-
Всем доброго времени суток. Кто владеет информацией, подскажите пожалуйста. Я подавался на визу по CUAET в Октябре 2022, в личном кабинете создавал заявки на трех человек (меня, супругу и дочь). В 2023 визы получили, вклеили, всё ок. Теперь вопрос возник с моей мамой. Могу ли я сейчас добавить в личном кабинете IRCC ещё одного родственника и запросить визу? Или нужно создавать новый профиль? Спасибо!
-
тогда лучше спросить в чате Торонто, а не в чате по иммиграции
-
U-haul.com
-
Добрый вечер. Подскажите кто отправлял паспорт на вклейку в Берлин: что нужно оплатить и какой почтой можно отправить. Заранее спасибо
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, якшо чоловік іноземець прилетить самий в Канаду без мене громадянки України, чи видадуть йому wp, чи виникнуть запитання/ проблеми ? Дякую 🙏
-
t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0 t.me/+kWXKeIxmx4QzZjQ0
-
Я знаю, но все зависит от умения общаться с офицером и нет никаких гарантий, что это получится в вашем случае
-
Можливо хтось особисто знає такі кейси, щоб іноземець чоловік/ дружина самий отримував ВП без українця поруч ?
-
Да.
-
Шукаю на підселення охайного та адекватного хлопця без шкідливих звичок Район Upper Beaches Toronto 5хв від Main subway station 5хв від супермаркету Біля будинку їздить: автобус, трамвай а також в 10хв ходьби поїзд 3хв від будинку є food bank На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown Кімната із окремим туалетом, є ліжко і матрас. Здається із початку лютого Ціна 1300$ (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) На всі питання відповім в особисті повідомлення.
-
Навіть, якщо до 31/03 прилетить ?
-
Скорее всего, его отправят подаваться на ворк пермит он-лайн.
-
він же ж має лист для отримання ВП(( Дякую🙌🏻
-
Нет, син не нужен