UA to Canada CUAET
-
До 31.03.2024. Не до 20-го.
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка в ситуації, я маю вклеєну візу, але я на 36 тижні вагітністості, і звісно на літак мене вже ніхто не пустить,чоловік мій іноземець (громадянин Грузії) тільки зараз отримав запрошення на вклейку візи у паспорт. Плануємо летіти після пологів (стоять на кінець лютого-початок березня) чисто отримати ворк перміт бо вже після 31.03 він не світить,а плануємо туди їхати жити і робити як дитина матиме паспорт і зробим їй візу,просто дитина до 31 числа ще навіть паспорт закордонний не отримає,не те що візу. питання в чому моє,чи може він полетіти без мене і чи дадуть йому ворк перміт,и за скільки реально вкластися для отримання ворк перміта, сін,пройти медичний огляд,і інших речей які потрібні для отримання фінансової допомоги,чи хвате одного тижня? І чи надають ще житло волонтери,хоча б на один тиждень. І чи іноземець чоловік отримає грошову допомогу?
-
А як разом полетимо? То дадуть обом же?
-
Ему, скорее всего, не дадут ворк пермит в аэропорту, а отправят подаваться он-лайн. Срок ожидания - до 4 месяцев.
-
Свяжитесь с авиакомпанией Не пускают уже с 34 недели)) и для этого ещё нужно разрешение врача
-
Ну погуглите, сами узнаете 🙂
-
В самолёт не пустят на таком сроке.
-
В этом случае шансов больше.
-
Я не о вас)) просто Вы же спрашивали «Факт?» Ну так чтобы знать наверняка - узнайте непосредственно у авиакомпании. Это будет самый точный факт)))
-
I call bullshit
-
А як вчасно якщо паспорт запросили тільки 3 дні тому чоловіка?) Я б і не проти була завчасніше)
-
Ну подождать 18 лет… Время так быстро летит…одно мгновение
-
Я гна 36 тижні,вже не пустят,і лікар не дасть у Польші дозвіл