UA to Canada CUAET
-
Перевожу. Визу получила бесплатно и легко. Съездила, посмотрела, деньги получила, дорогу отбила. А медицина денег стоит. А платить не хочется. Всё просто.
-
Але якщо так вийде, що я не планую ним скористатись, але хочу ще раз приїхати просто в канаду?
-
у вас на пермите написано 90 дней. вам напоминание пришло пройти медосмотр. вам просто нужно сделать то, что у вас просят. пройдите медосмотр и ездите спокойно.
-
Я навіть не знала, що можу не брати його відразу, бо коли їхала, все було не так зрозуміло по моїй ситуації, як зараз
-
Мені не потрібна ваша похвала чи критика) ви не знаєте ситуації і судите, а я питаю, тому що не знаю, як має бути, але їхатиму повторно Я думала, що не обовʼязково відразу проходити медогляд
-
Ну тобто якщо я зараз в Україні пройду медогляд (вже записалась), то всі наступні візити в країну по терміну візи будуть доступні?
-
Прекрасно! Вы пример для подражания. Зачем оформляли вп?
-
Я не отримувала фін допомогу))) і їздила за власний рахунок по своїм потребам
-
with great priveledge comes great responsibility. не хотели им пользоваться, надо было не ' брать' при первом влете. но вы взяли. теперь он у вас есть и он действует на весь срок. теперь следуйте требованиям. вы, конечно, можете ничего не делать, но исходы/последствия ваших последующих анкет в канаду непрогнозируемые
-
Всё правильно. Во второй раз не оформили бы. Но и в первый раз никто не заставляет оформлять.
-
я знаю про умову медогляду, але не знала, що можна не брати ворк перміт при першому приїзді в країну, я думала, що вдруге по прильоту не буде можливості оформлювати
-
Определитесь в своих показаниях. То знали, то не знали.
-
t.me/UAtoCanada/281332
-
В тому то і питання Я прохожу медогляд і можу їздити без перешкод, навіть якщо не вийде все ж залишитись працювати?
-
Так, я задала питання пряме Ви не знаєте ситуації, чому мені довелось повернутись і не лишатись там В будь-якому випадку, я розумію, що треба пройти медогляд і не збираюсь від цього відлинювати, якщо це обов’язково Дякую всім за відповіді☺️
-
Ей уже неоднократно ответили. Это раз. А два это то, что вообще можно было не задавать очередной глупый вопрос, а просто прочитать закреп.
-
Та господи дайте відповідь людині просто якщо знаєте. До чого ці навчання і зайвий флуд у чаті 🌚
-
Отели дают при наличии мест. Краткосрочную аренду можно найти на Booking или АirBnb
-
Имею ввиду син, сим, счет в банке и волонтерскую помощь с жильем
-
В субботу в аэропорту торонто что-то ещё можно оформить, кроме вп у таможенника?
16 Jan 2023, 06:08
242957/287619
33 minutes ago