UA to Canada CUAET
-
Это обнадеживающе
-
нет мы ждём
-
Я сделала группу при заполнении анкеты, на себя и мужа, а ребёнка вписала в наши с мужем анкеты, не создавая для него отдельную анкету. В каждую из наших анкет прикрепила свидетельство о рождении ребёнка. После сдачи биометрии мне пришло письмо с запросом на вклейку визы. Мужу пришло письмо с просьбой сделать отдельную анкету на ребёнка и добавить перевод свидетельства о рождении на англ. или франц. язык. Ребёнку 6 месяцев
-
1 квітня біометрія в Вені і тиша
-
ви отримали вже візу, вам вклеїли фото дитини у візу?
-
Ні,ми просто дитину указали в анкеті.його паспорт не вказували
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка,якщо подавалась на робочу візу,але час її зівпав з подачами людей на CUAET.Біометрія Completed.Її здавала 18 березня.В цей же день здавала upfront medicine,результат був 21 березня(він не підгрузився автоматично).25 березня був лист на запрошення проходження медицини. Відправила результати медицини по вебформі,але статус не змінився.Я поїхала до лікаря в якого проходила її,він сказав,що в базі я є і не знає чому не підгружається.Досі немає запрошення на вклейку візи.Напишіть будь ласка номера телефонів гарячої лінії. Писала на вебформу двічі вказуючи Ukraine 2022(Сказали чекати).В посольстві Канади,ще дали мені емейл [email protected] на який сказали відправити свою медицину зі своєю інформацією.Відправила,вони відповіли : «Дякую за звернення»Дуже хвилююсь😢😢😢Пройшов місяць…Куди ще порадите звернутись?
-
-
Я 4.04 здала і теж тихо…(
-
а свідоцтво про народження добавляли фото у додаткові документи?
-
Ні,це ніхто не просив
-
Ми відсилали кур'єром
-
Біометрія лист підтвердження, що біометрію здали прийшов?
-
Прийшов Letter of Introduction через кілька днів. Тобто рішення по візі позитивне, але запиту на паспорт немає досі.
-
Мені також, ще й ворк перміт прийшов