UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи в кого була така проблема, що батьки отримали візу, а дитина ні? Або пізніше отримала?
-
Дякую. Я маю на увазі те, про що багато хто пише-що надо знімати обмеження після здачі медогляду. Це обовʼязково одразу робити ? Бо новий WP треба довго чекати . Будь ласка, допоможіть знайти відповідь, бо вже на наступний тиждень лечу
-
90 днів моменту перетинутє кордону у вас на медогляд. Можете зробити в іншій країні в ліцензований клініці
-
А я думав що це тільки під час ковіду діяло. Потрібно таки там щось заповнювати чи можна в самому аеропорту все зробити?
-
Ні, не обов'язково
-
Доброго дня, в нас таке було. Візу дитині отримали через 8 місяців після отримання наших.
-
5 days
-
Ну от шукаю через пошук і якось не дуже вагон разів...
-
Дякую! Пошукаємо
-
Вагон разів це вже питали, пошук по чату допоможе
-
Ну тобто це не обовʼязково, вірно? Там же всеодно в аеропорту ці автомати стоять, в яких все заповнювати потрібно
-
Добрий день, підскажіть будь ласка як швидко з практики, приходить виплата?
-
Життя трохи повинно спростити
-
Дякую за відповідь
-
Виза никак не влияет на право на работу. Для того, чтобы устроится на работу, нужен ворк пермит
-
paneldoctors.ca/book-online-toronto/ ТОРОНТО
-
Нам за 3 дні надійшла.
-
Дякую дуже за відповіді
-
Усім привіт 👋🏼 Прочитала на одному з сайтів про те, що для отримання SIN і банківського рахунку потрібно підтверждження адреси.. Я начебто розумію, що це не так, але вирішила у вас перепитати Бо планую перші тижні жити по готелям і робити документи, тому точної адреси проживання я не матиму.. Потрібна чи ні, підскажіть будь ласка)
-
Не нужна ни для SIN ни для банка. В банке адрес записывают с ваших слов.
16 Jan 2023, 06:08
243680/287021
about 6 hours ago