UA to Canada CUAET
-
Добрий день, хотіли узнати в мене закінчується паспорт в наступному році в квітні, но в мене собою є новий закордонний паспорт, як на нього мені перенести work permit і все інше, це зараз краще робити? чи ближче до закінчення паспорту і дії всього. Дякую
-
t.me/UAtoCanada/282227
-
На заміну водійського посвідчення й оформлення інших документів це не впливає? Зараз знаю в Альберті обмінюють без іспиту
-
только вьехать надо. если не выдадут wp, то на него податься онлайн до 31
-
Підскажіть якщо вїду в Канаду(Альберта) у середині березня, які документи потрібно встигнути оформити до 31.03 по програмі CUAET?
-
Всем привет Лечу в Торонто 12 марта и лечу полностью один, если кто хочет лететь компанией - было бы веселее. Лететь буду из Стокгольма в Рейкьявик и уже от туда в Торонто Пишите если что, сам вообще Одесский пацан 24 лет :р
-
батьки летять у березні, але листа про ворк перміт у кабінеті нема - то без нього ніяк перміт не видадуть?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка таке
-
Привет, есть у кого хороший риэлтор в Ванкувере или окрестностях? буду очень благодарен!
-
в анкете t.me/UAtoCanada/253166
-
а где єто можно проверить?
-
если подавались на разрешение на работу, то выдадут без письма
-
оно приходит в 99% случаев. не все его замечают просто
-
фух, спасибо. Интересно, от чего это зависит, у меня было отдельное письмо - а у них нет
-
t.me/UAtoCanada/258479
-
дякую Вам!
-
банковский перевод. western union. visa direct. paysend и тд
-
летом 2022
-
когда была подача анкеты?
-
та не, нету - тогда распечатать анкету и если что в аэропорту показать эту галочку?
16 Jan 2023, 06:08
243893/286334
about an hour ago