Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Barça
    wrote on last edited by
    Ми перевіряли вже. Нічого дійсно не питають і в аррайв кен цього немає. Зняли всі обмеження
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Здравствуйте подскажите пожалуйста на финансовую помощь когда подавать в разделе там где код Imm 1442 нудно в форму вводить только цыфри или первую букву тоже ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sandra
    wrote on last edited by
    Добрий вечір🙌🏻 Можливо хтось робив мед. обстеження в ТУРЕЧЧИНІ і їхав в Канаду ? Чи прийняли його в Канаді в аеропорту чи ні ? На сайті вказано , що можна пройти це мед.обстеження в Туреччині. Читала різні відгуки тут в групі Але можливо хтось недавно їздив і може надати якусь інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Polozok
    wrote on last edited by
    Дуже дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Друзья должны лететь в Ванкувер через Франкфурт. Сегодня им отменили рей из-за забастовки германских перевозчиков. На телефоны не дозвониться. Прислали билеты взамен, через Франкфурт - Лондон Ванкувер других авиакомпаний . Но в Лондоне прилёт и вылет из разных терминалов. Прилёт в Хитроу терминал 5 Бритиш эйрвейз, вылет из Хитроу терминал 2 Эйр Канада. Пересадка 2 часа. Есть ли вероятность что их посадят на рейс? Можно ли онлайн быстро открыть транзитный визу? Они уже вылетели во Франкфурт, будут там разбираться дальше. Посадочные только до Франкфурта. Паспорта украинские.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    F
    wrote on last edited by
    к сожалению в интимной тоже))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg R
    wrote on last edited by
    Ні в них єдина база. Ви проходите медкомісію - вони бачать в себе результат
    1 Reply Last reply
    0
  • t267908386T Offline
    t267908386T Offline
    Misha
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, якщо мед комісію проходити після виїзду з Канади в сертифікованих лікарнях, потім необхідно якось онлайн надсилати результати чи яка подальша процедура?
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    А навіщо робити документи та повертатися?… Якщо не секрет Ви же не встигнете потім ще раз повернутися та на ПР податися
    1 Reply Last reply
    0
  • t505529842T Offline
    t505529842T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Все нормально будет. Виза не нужна
    1 Reply Last reply
    0
  • t319612607T Offline
    t319612607T Offline
    Evgenij Tarasjonok
    wrote on last edited by
    Летал через разные терминалы Хитроу (Лондон). Виза не понадобилась. Между терминалами ездит метро.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Вы уже пробовали так делать? WP всегда спрашивали и его положено иметь с собой при въезде
    1 Reply Last reply
    0
  • t454060022T Offline
    t454060022T Offline
    Olga 🔋
    wrote on last edited by
    Я тільки повернулась з Канади . При вʼїзді ніхто не питав WP. Але я вказувала коли сканувала документи в аеропорт visitor бо я не працюю в канаді ( віза вклеєна в мене visitor ) і приїжджала по особистим причинам . І все . І сказали “ви можете йти “. В еміграцію до офіцерів слали тільки тих кому був потрібен WP. Показати WP ніхто не просив . Але питали причина візиту сказала tourist . У мене не було мети приховати WP. Просто казала як є . Маючи WP.
    1 Reply Last reply
    0
  • t454060022T Offline
    t454060022T Offline
    Olga 🔋
    wrote on last edited by
    Так. Але якщо чесно я думала мій WP не дійсний бо не робила медицину . Тому і сказала visitor бо коли WP закінчиться як турист же можу їздити . І доречі потім пішла спитала офіцера і сказав що WP таки дійсний без медицини . Але сказав “ please do medical as you should “ . Ну це більше вони я так розумію прощають . Якщо жити там то треба звісно робити .
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Все ясно. При таком раскладе у вас его действительно никто не спросит. Но когда он есть - его положено иметь с собой и показывать. Просто цель визита указывают не по тому, есть ли у вас работа, а в зависимости от вашего статуса, который и определяется пермитом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xunter
    wrote on last edited by
    Спасибо большое за ответ! Вот это так облом((((( А с онлайн подачей не будет проблем? Сколько обычно времени уходит на то чтобы получить?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasya
    wrote on last edited by
    Доброго дня панство. Хто закривав захист в Німеччині і вилітав до Канади? Чи були проблеми в аеропорту з закінченням безвізового терміну 90 днів? Які документи треба мати при собі щоб випустили? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    1.2. может, тк жена не приезжает и не приехала до этого 2. подача онлайн занимает несколько часов. но если жена не с вами в канаде, то у вас все еще нет оснований получить wp, даже подавшись онлайн, поэтому возможен отказ по той же причине, что и в аэропорту 4. да, либо до подачи, либо в течение рассмотрения придет запрос на медосмотр
    1 Reply Last reply
    0
  • t440732538T Offline
    t440732538T Offline
    Ihor Slavov
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підскажіть будь ласка, я пройшов медкомісію ще в вересні та повернувся в Європу, зараз планую знову в Канаду, як мені отримати ворк перміт відкритого типу (після медкомісії), куди приходять результати? P.S. Я розумію що термін дії перміту буде старий, цікавить тільки як зняти з нього обмеження, якщо я вʼїду після 31.03
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    открывали, если ваши аргументы весомые и действительно отказ был изза технической ошибке. не открывали, если они вынесли верное решение изначально
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags