UA to Canada CUAET
-
19:30 - это поздно для: sin и счёт в банке. ВП, симка и бесплатная гостиница - круглосуточно. Но вместо симки можете попробовать приложение fongo, я ним первые две недели пользовался, чтобы не покупать абыкакую симку.
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, де краще робити обмін валюти в Канаді? Бо знаю, що в аеропорту не дуже вигідно
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
-
Дякую! Ви не пам'ятаєте, який був ліміт по вартості посилки, щоб не платити мито?
-
Лимита не знаю( Первую посылку оценили 450€. Кроме оплаты самой доставки, оплатили с неё ещё и налог в размере 78 cad. С посылок стоимостью 50-80€ никаких налогов не платили.
-
Дякую за відповідь! Значить 450 був переліміт. Не можу знайти конкретної інформації по розміру ліміту.
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/import/postal-postale/dtytx-drttx-eng.html
-
Дякую! Ця інформація стосується комерційних відправлень. В моєму випадку потрібно відправити речі особистого користування, одяг, інше.
-
nometa.xyz/
-
Не думаю, что комерсам члены семьи подарки отправляют по $60 и это внесли как исключение :)
-
Доброго дня! Ми збираємось в Торонто, я з сином. Можливо хтось недавно приіхав і можна задати питання? 🙏
-
Уж лучше не ехать, если приходится еду с собой везти :) тут фудбанки есть, покормят.
-
Не визите ничего . Кто то мог просто с иронией написать . Продукты нельзя везти
-
доброго дня! де-хто радить брати з собою продукти на перший час через високі ціни в Канаді, але на сайті чітко сказано "Restricted/prohibited goods: all food" - тобто будь-яка їжа так розумію, хто везе - то на свій ризик та розсуд згідно вашого досвіду тих, хто віз, що можуть дозволити?
-
Мені писали трохи вище, що оцінювали посилку на 80 євро, а це приблизно 115 cad, і не платили мито. Тобто є різниця між комерційними посилками і особистими речами.
-
Як звертатись до food банків
-
Из личного опыта в Онтарио - очередь проще. Бронь там на недели вперёд и мне потом перезвонили и сказали - приходите с 8 утра в порядке живой очереди :) только зря 2 для ждал.
-
Не ищите проблему там, где ее нет. Очередь ведь не 100 человек перед вами. Пришли, подождали, получили, ушли.
-
до речі, чи є змога забронювати час відвідування Service Canada тоді, щоб не стояти потім в чергах? на eservices.canada.ca/en/service/ є форма, але вона не дозволяє обрати певний день чи час - може якась інша форма потрібна?
-
Fondo для відкрития рахунку підходить?
16 Jan 2023, 06:08
245361/287185
about 2 hours ago