UA to Canada CUAET
-
Получать в аэропорту нужно?Получала визу по программе cuaet,но туристическая
-
в вашем случае это дата ничего не значит. ни то, ни другое из перечня
-
Підкажіть будь ласка, дата яка вказана в Letter of introduction - Letter of Introduction validity - це дата до якої я повинен заїхати в канаду, щоб Ворк перміт не згорів, чи це і є кінцева дата Ворк перміта?
-
В сенсі?
-
обьяснять долго и это бесполезно, тк эта дата для вас ничего не означает
-
Тоді підкажіть будь ласка що вона означає?
-
оба ваших предположения не верны. ни то, ни то.эта дата в вашем случае ни о чем не говорит
-
прекрасно
-
я отримав work permit, хоча була visitor
-
ні, в visitor record по приїзду (це такий самий листочок як ворк перміт, але без права на роботу)
-
нет. вы получаете отдельный документ в аэропорту visitor record с отметкой cuaet.
-
Вибачте,а відмітка повинна бути в паспорті там де віза?
-
дата яка вказана в Letter of introduction - Letter of Introduction validity - це дата до якої я повинен заїхати в канаду, щоб Ворк перміт не згорів, НЕТ чи це і є кінцева дата Ворк перміта? НЕТ
-
доброго дня так, якщо буде відмітка cuaet
-
То есть, если в визе по CUAET стоит категория visitor, то wp не выдают сразу в аэропорту?
-
Я не знаю. В клинике может быть запись на несколько дней вперёд. В моем городе вообще на медосмотр запись отдельно, на рентген отдельно, и это все может быть в разные дни.
-
Підкажіть, будь-ласка, чи можу я отримати ворк Персі, повернутись в Англію, і Англії пройти протягом 90 днів..?
-
За 1 тиждень можу не встигнути, правильно..?
-
Сьогодні взяли на понеділок рандеву на медікл єкзем Ванкувер
-
Зависит от города и клиники.
16 Jan 2023, 06:08
245608/286901
about 2 hours ago