UA to Canada CUAET
-
Вас спрашивают, сопровождаете ли вы его
-
Независимо от ответа, новый сдавать не надо - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/2022-foreign-exempt-ime.html
-
Ще одне питання, вибачаюсь!! Я в Канаду прилетів у вересні 2022 Медицину здав у жовтні 2022 зараз лютий 2024, тобто 12 місяців після обстеження у сертифікаваного лікаря від ірсс пройшло і гадка забулася чи потрібно мені тоді знову йти здавати медицину?
-
Останнє питання. Ці два питання не появляються, якщо здавав медицину протягом 12 місяців (я це перевірив) але от я нажав що ні, не здавав, бо це є правда І вилізло два додаткових питання якщо в другому що понятно, чи хочу працювати в тих сферах, я відповідаю чесно, що ні, але в першому, я не дуже розумію, чи підпадаю я під якусь категорию громадян, і не розумію так чи ні
-
-
Вам наверное в другой чат, именно по провинциям, там бооольше людей, которые в Канаде уже живут. Здесь больше сидят те кто готовится ехать или только-только прилетели.
-
Устроились хорошо. Мужчина один не потянет обеспечить всю семью, дай бог чтобы хотя бы на аренду и счета заработал с нынешними ценами. Уже через полгода стало понятно, что нужно возвращаться в Европу. Как-то так коротенько 😉